reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

ewunia podrzemkowa:

my swiatecznie:

ewka spacerowa:

ewcia zboj:

dlugie troche, ale nie wiem jak zrobic zeby bylo jedno obok drugiego ;-)

reklama
stjepa twoja corcia to moja imienniczka i dlatego tez taka urocza;-):-D;-)fajna jest,marszczy nosek identycznie jak moja Emilka:tak:a ty wygladasz tak mlodziutko,jak starsza siostra a nie mamusia:tak::szok:

Dziękujemy bardzo za komplementy:tak:
Szminka-tak-ten mężczyzna to mój M;-) A nosidełko bardzo dobre, sprawdza się do dziś, choć muszę powiedzieć, że częściej używaliśmy jak Basia była mniejsza (nawet w domu-kiedyś tylko tak zasypiała:szok:)

Stjepa-coś nie mogę Was bliżej obejrzeć, ale z tego co widzę to z Ewci śliczna dziewczynka:happy2:

:-) wlasnie mi usprawnili komplutel, znaczy intjelnjet i moge na luzaku fotki otwierac ...

dziewczyny wygladacie bosko, mlodo, dzieciaki fajniutkie!!!

ja tez mam to nasidlo babybjörna i prawie ze co dzien w uzyciu :tak:

Szmina-ale Emilka jest ciekawa świata;-)

A na moich fotkach Basia z kuzynką Hanią (6 miesięczną):-)

Ostatnia edycja:
szmina Emilcia jest boska i tak samo gmyra w doniczkach za kamyczkami jak moj Kubuś tyle ze grzebie u dziadkow bo my nie mamy

kasia2506 ślicznie wygladasz a coreczka jest sliczniutka , fajnie ze jest w rodzinie takie malenstwo w podobnym wieku do basi , beda fajnie z soba czas spedzać u nas też Kubuś ma kuzynke o 3 miesiace mlodsza wiec latem moze i biegać razem bedą juz :)

Stjepa słodkie minki robi twoja Ewcia taka fajniutka ze schrupać ja mozna

monia ale Alunia jest sliczna i jakie super ma włoski i przyznam ze podobna do mamusi :D

reklama
Szmina,
fotki REWELKA! Moja Alicja też lubi włazić na posłanie naszego psa tylko pies nie jest zachwycony:dry:. Muszę to uwiecznić:-D

Do góry