reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze urodziny :)

reklama
Najlepsze zyczenia urodzinowe dla KajiMaji!!!!
Zdrowego i slicznego dzidziusia, duzo milosci i radosci oraz spelnienia marzen!
Zycza Magda Piotr i Kubuś :)

Kaju Maju!
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń

Kamila Dominik i Oliwierek

Kaju Maju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere
życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia

Życzy Ania

STO LAT,STO LAT NIECH ŻYJE,ŻYJE NAM!!!!!!!!!!
KajuMaju,z okazji urodzinek przyjmij życzenia zdrówka,spełnienia marzeń,wspaniałej przygody jaką jest macierzyństwo,cudownego bobaska,lekkiego porodu i dużo pogody ducha na każdy dzień!

:) ::) :) ::) :) ::) :) ::) :) ::) :) ::)

Dziekuje wam baaaardzo ! Mam dzis smutaskowy humor no i znow spac nie moge ( u mnie jest teraz 3.22 w nocy ) ale wasze slowa i to ,ze pamietacie i tak mi dobrze zyczycie (....a przeciez nawet tak wlasciwie to sie nie znamy ! ) sprawilo ,ze sie usmiecham i od tej pory juz sie biore w kupe !

;D Wszystkiego Naj Naj Naj lepszego z okazji urodzinek!!!!!!!!Dużo szczęścia ...zdrowia ...miłości...cudownego maleństwa i spełnienia wszystich twoich marzeń!!!!!! zyczy Iwona , Michał i Brianek:)

Załączniki

• rose21.gif
    rose21.gif
    9,1 KB · Wyświetleń: 104
Szczęścia zdrowia i słodyczy tego Nadia , Damian, i Kasia życzy. Korzystając z okazji życze ci aby te tygodnie uciekały teraz szybciutko i nadeszło szczęśliwe rozwiązanie. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
KajuMaju wszystkiego najlepszegow ndniu urodzin:* zdrowka szczescia, pomyslnosci, spelnienia marzen i wszystkiego co najlepsze:):*

Do góry