reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Alexia gratuluję udanej wizyty. Super że wszystko w porządku.
Dziewczyny a kto zostanie na kwiecień jak wszystkie w marcu się rozpakujecie !!!:szok:
Wczoraj czytałam że jedna z marcowek się już rozpakowala. Chyba w 34 tyg

Pisałyście o planowaniu cc. Ja z Mają miałam cc po skurczach partych bo nie mogłam jej urodzić i, że małej spadało już tętno to cc robili pod narkozą i teraz bardzo chciałabym tego uniknąć, dlatego marzy mi się cc na zimno :) Po narkozie nie pamiętam pierwszych dwóch dni z życia mojej córci. Nie pamiętam pierwszego razu kiedy ją zobaczyłam, pierwszego karmienia, pierwszego płaczu i w ogóle uszkodzili mi śluzówkę i miałam straszny kaszel przez to, którego nie mogli złagodzić, bo to nie interna tylko porodówka :/
Moja lekarka mówiła, że w 34-36 tyg da mi skierowanie na cc i wtedy zapiszę się na termin w szpitalu. Generalnie mam termin na 1.04, ale wątpię, żebym dotarła do tego terminu zwłaszcza z planowanym cc. Ale i tak jestem kweitnióweczka :D
I marzy mi się, żebym na święta była z synkiem w domu, a nie przeleżała w szpitalu...
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny :) a tym za małym brzuszkiem nie ma co się przejmować do następnego usg, bo wtedy może się okazać, że maluszek już wyrównał wszystkie wymiary :)

Moja lekarka powiedziała ze skierowanie na cc da mi w 35 tygodniu i prawdopodobnie będzie zaplanowane na tydzień przed terminem z OM a jeśli dzidziuś wcześniej zechce wyjść to będzie spontanicznie ;)

reklama
Kitki, tak z zdrojach. Myślałam jeszcze o pomorzanach, ale i tu i tu są tak samo pozytywne jak i negatywne opinie. Poza tym mieszkam na os. Bukowym - dla tych spoza Szczecina - 5 min. od szpitala :)

Do góry