reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Sweetka - moj syn ma ponad 2tyg dluzsze nozki niz powinien. Glowke dokladnie jak wypada a brzuszek pare dni mniejszy. Tak bylo 2 tyg temu. Teraz w pt mam kolejna wizyte i usg. Ja tam sie nie martwie tym.
Ladnie coreczka juz wazy☺

reklama
Kitki - moja nózki od początku ma dłuższe. I wszyscy lekarze w szpitalu mówili, że taka uroda. Ten brzuszek ciut mnie zmartwił, ale czytam w necie, że sporo takich dzieci i rodzą się zdrowe....

Tak jak bylam na ip 3 tygodnie temu to maly mial dwa tygodnie mniejszy brzuszek od reszty a tydzien temu u mojej gin brzuch byl terminem najwiekszy czyli wgl wszystko odwrotnie:oo2:

Gratuluje sweetka mala rosnie pieknie :))

Ania gratuluje wizyty ale chlopaki urosly :)) ty to masz podwojne dzwiganko :D a ten lekaz pieprzniety jakis .pierwsze slysze zeby przy blizniakach oczekiwac z cc do skurczy :/

Martita kciuki za jutrzejsza wizyte i usg :)&&&

Infini dawaj znac co i jak mam nadzieje ze uspokoja cisnienie :*

Aniu to Ty wagowo masz do dzwiagania tyle co niejedna kobieta w dniu porodu

Dzieki dziewczyny za takie info, spokijniejsza sie zrobiłam

kochane gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za nastepne, ktoś ma juto ? Ja dopiero za tydzień...
nie martwie się o kg na plusie wszystko zrzucimy :p ja tez boje się wejśc na wagę :p
a no i ostatnio byłam z córcią na usg tym 4D, coś o tym pisałyście wcześniej

Właśnie wróciłam z usg. Wszystko ok. Mała waży 1308g według usg wychodzi taki sam termin jak z miesiączki tj 8.04.
Mam już wpisane w kartę cc i wstępnie jestem umówiona z lekarzem ze 16.02 wizyta i ostatnia 08.03 pod warunkiem, że wszystko będzie dobrze. Ustaliliśmy tez, że położy mnie do szpitala 10.03 bo chce mnie miec juz pod stala kontrolą i jak wszystko pójdzie dobrze to przed świętami rozwiązanie :-). Jutro mam prenatalne I dowiem się szczegółów. Z radości pojechalam z mężem do smyka udać trochę pieniążków ale to pochwale się w zakupowych dziale :-)

Gratuluję udanych wizyt.

reklama
dziewczyny decydujecie sie na 3 prenatalne??

bylam na 1 i 2. a na 3 moja lekarka stwierdziła, ze naszym przypadku zbędne, ztn jesli chcemy to pewnie ale 1 i 2 wyszly bardzo ladnie a poza tym jestesmy pod stala kontrola co 2 tyg wizyta/

Do góry