reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Infini- to dobrze ze probuja zbijac, wysokie cisnienie jest strasznie niebezpieczne o moze powodowac szereg komplikacji dlatego pewnie czeste usg i bym sie nie przejmowala.

reklama
Mowilam mu, caly czas mowie ze to gbur :( mam wrażenie ze szpital w poznaniu na polnej z tego slynie ze procz doświadczeń lekarzy i sprzętu nic wiecej pacjentom nie moze zaoferować.

A wiecie moze... Czy jak moja poprzednia gin wypisze mi takie zaswiadczenie o cc to ja mogę sie zglosic di tego szpitala w poznaniu czy to zaswiadczenie dotyczy szpitala w którym ona pracuje.

Ania mi się wydaje że może Ci Twoja gin wypisać skierowanie do szpitalaze wskazaniem cc i wtedy mozesz jechac spokojnie do tego szpitala do ktorego chcesz.
Też bym się na Twoim miejscu martwila bo w końcu nosisz dwoje dzieciaczkow.

też mi się wydaję że obojętnie do jakiego szpitala może Ci wypisać skierowanie na cc. Na prawdę dziwny ten lekarz że nie chce dać Ci skierowania wcześniej.

Ja niestety tego Aniu nie wiem.. dobrze by było, ten lekarz to faktycznie gbur pewnie czeka na kopertę jeszcze to przecież z bliźniakami i tyle km jechać dopiero jak się coś zacznie? Niepowazny...

Ania - zrob jak mowisz zalatw skierowanie od innego gina i zadzwon do szpitala juz teraz i zapytaj ile trzrba wczesniej sie umawiac na planowe cc i ze ty z blizniakami i ze w ktorym tyg najlepiej itd. Zadzwon na izbe i podpytaj lepiej zawczasu wiedziec

reklama
i ja po wizycie.Alusia waży 1400gr. i ma ciut mniejszy brzuszek od reszty, lekarka zaleciła wprowadzenie miodu do diety i żeby sie nie przjemowąć. Czy któraś z Was tez tak miała? ze któras czesc ciała była mniejsza lub większa?

Do góry