reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
dziekuje Wam kochane za wszystkie komplementy! :biggrin2: jestem totalnie zakochana w synku, zgralam zdjecia na komorke i non stop sie w nie wgapiam :)

Milka jaki cudowny *<3 no prześliczny! :)

My dalejbw szpitalu, 9 doba, biorę juz 6 tabletek Dopegytu na dobę i zero poprawy, jutro poniedzialek wiec musze porozmawiac z lekarzem, bo cosbjest zdecydowanie nie tak :/
Ale miałam tu usg i nasz Kluseczek wazyl kilka dni temu juz 1600 g :)
Najważniejsze ze z Nim wssystko oki, codziennie slysze bicie serduszka synka i chociaz jestem pod tym wzgledem spokojna :)

Infini dziękuję :* :)
jejku, kochana trzymaj się tam!! jak myslisz ile Cię jeszcze potrzymają? grunt, ze z malutkim wszystko dobrze, konkretnie juz sobie wazy! :D

Milka jaki słodki buziaczek ma twoje maleństwo, :*:*:*:*
Infini, trzymaj się szybkiego powrotu do domku
Moje też jeszcze ciąglę inaczej sie układają, ostatnio byłu główkami do dołu a teraz jedno główkowe a drugi miednicowe połóżenie. My po wczorajszej wizycie ważymy 1150 i 1350g ;) bez zmian, dalej odpoczywamy w domku.
Tylko zmartwiłam się terminem, bo myslałam że cesarki sa planowane a lekarz powiedział że po prostu jak zaczna sie skurcze przyjeżdzam i robią cesarkę :( do szpitala mam 80km, bojesię że nie dość że będę w bólach przed to jeszcze po buuuuuuuuu

Ania - planowe sa ze wskazan ale wystarczy ze jeden z chlopcow nie bwdzie glowka do dolu i wtedu bez problemu lekarz powinien wypisac skierowanie na cc i mozesz zadzw do szpitala i pewnie Cie umowia na termin.
Z drugiej strony ja mialam cc na zimno czyli planowr bez skurczow itd i powiem ci ze teraz wolalabym tego uniknac. Zeby choc skurcze sie zaczely albo zeby podali oxy na wywolanie i po godz dwoch ciecie. Lepsze to dla dziecka i dla matki podobmo tez. U mnie po cc macica cos nie chciala sie obkurczac jakis tam problem byl

Chlopcy wage maja juz piekna:) gdzie Ty ich tam miescisz? ;)

reklama
Bleulovi - nadciśnienie :(
Ania a może powiedz lekarzowi o tej odległości, 80 km to spory kawałek, chociaż z drugiej strony lepiej robisz cesarke jak sie już zanie akcja porodowa, podobno.
Spore już te Twoje dzieciaczki :)

Po wczorajszej wizycie po raz kolejny uslyszalam "czekamy", poki co bez zmian, jak dalej tak bedzie to jeszcze zwieksza dawke ( ja nie wiem, niedlugo bede te tabletki garsciami lykala :( ), a jak nie to jeszcze drugi lek dolacza...
Wczoraj znowu mialam isg, srednio mi sie podoba ze tak czesto, ale w koncu tu znaja sie lepiej, Malutki juz 1750 wazy, 150 przez 5 dni przybral :)

Do góry