reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Hejka. Wczoraj byłam na prenatalnych. Wszystko wyszło w porządku. Wiki rośnie i rozwija się prawidłowo.
Lekarz zrobił mężowi fotkę, żeby w końcu rozwiać jego nadzieje na chlopczyka:
20160128_114834a.jpg

A tutaj uśmiech naszej małej Wiki
20160128_114738a.jpg

Życzę Wam dziewczyny tez takich udanych wizyt jak moja :-) i z niecierpliwością czekam na Wasze fotki z usg.

Załączniki

• 20160128_114834a.jpg
    20160128_114834a.jpg
    133,2 KB · Wyświetleń: 110
  • 20160128_114738a.jpg
    20160128_114738a.jpg
    125 KB · Wyświetleń: 110
Śliczne bąble! :) Ja ze względu na swój - ekhm - podeszły wiek :p mam teraz w lutym drugie usg prenatalne. Pierwsze, jak i amnio wyszły ok. Mimo to mam stres, bo wiadomo...

Dziewczyny miałam amnio, bo: przekroczyłam 35l i badanie wstępne prenatalne dało złe wyniki (duże prawdopodobieństwo chorób genetycznych). USG było niby ok, ale badania krwi już gorsze, co w rezultacie dawało wskazania do amnio. Dużo niepotrzebnego stresu...

reklama
Wch jak zwykle ten pappa. Tez mialam i sie modlilam zeby wyszlo dobrze bo tak to juz ziarenko niepewnosci zasiane i czlowiek sie martwi niepotrzebnie. Te testy to statystyka i czesto tylko niepotdzebnhe mieszaja

Do góry