reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Super ze ok u was na wizytach i kciuki za następne :-)
U nas też wszystko dobrze. Po badaniu na fotelu wszystko w porządku. Trzyma ;-) Posłucham bicia serduszka i miałam usg, znowu potwierdziła mi córcie, rośnie pięknie, jest większa o tydzien i termin porodu wg usg wychodzi na 31 marca, malutka ma już 1832g duża dziewczynka :-D Przytyłam tylko 2 kg w 4 tyg może da radę tak utrzymać do końca i nie będzie aż tak źle z kg do zrzucenia ;-)
Pytałam się o twardnienia i ból jak na okres i ból w pachwinach powiedziała że to skurcze przepowiadajace i mam dalej brać dwa razy dziennie luteine wrazie silnych skurczy zwiększyć dawkę.
A i pytała się jak zawsze czy nie dzwigam za dużo córki i czy za dużo nie chodzę?! Ale jak mam jej nie nosić czy podnosić, przecież córcia jest jeszcze mała i nie da się jej w ogóle nie nosić no i chodzę tylko tyle co muszę zakupy, spacery itd

Ostatnia edycja:
reklama
Klaudyna malutka naprawdę jest już duża, super.
Kurcze, a jeszcze niedawno zachwycałyśmy się jak nasze dzieci osiągały wagi 300-400 gram, a tu już niedługo o 2-kilogramowych wagach będziemy pisać. Strasznie szybko zaczął lecieć ten czas.

reklama
Alunia piękne wieści, położenie dziecka idealne :) Klaudyna piękna waga i oby tak dalej !

Ja ostatnie usg miałam w listopadzie, teraz będę miała 11 lutego i sądzę, że byłoby to trzecie i ostatnie , ale że muszą mi na koniec bliznę ocenić to zapewne w 38/39 tyg będę mieć czwarte usg.

Trzymać kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na same dobre wieści !

Do góry