Trzymam kciuki za wizyty
ja niecierpliwie czekam na piątek bo wtedy mam szczegółowe usg dla trzeciego trymestru. Niestety nie udało mi się zapisać do takiej fajnej lekarki która za pierwszym razem nam filmik nagrała i w ogóle wszystko fajnie pokazywała tez w 3D... No ale planuję być namolna i prosić o włączenie 3D chociaż na chwileczkę. Juz się nie mogę doczekać 
reklama
Ewe1982
Fanka BB :)
Alunia super. Gratulacje. Dla pozostalych dziewczyn jeszcze prz3d wizytami - powodzenia.
Ja moge miec wizyte za tydzien czyli po 3 tyg od ostatniej albo dopuero pod koniec lutego czyli po 5 tyg od ostatniej. Lekarz radzi wytrzymac szczegolnie ze wszystko ok jest. Zobacze czy ja wytrzymam psychicznie do 25.02. Na wszelki w zapisalam sie tez za tydzien.
Ja moge miec wizyte za tydzien czyli po 3 tyg od ostatniej albo dopuero pod koniec lutego czyli po 5 tyg od ostatniej. Lekarz radzi wytrzymac szczegolnie ze wszystko ok jest. Zobacze czy ja wytrzymam psychicznie do 25.02. Na wszelki w zapisalam sie tez za tydzien.
reklama
Czas leeeci szybciutko, kolejny miesiąc zlecial, lada chwila wszystkie z bobasami na rekach będziemy![]()
Jej, nie mogę się już doczekać