reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Trzymam kciuki :) ja we wtorek wizytuje :D jutro odpoczywam, dziewczyny jestem może okropna ale cieszę się strasznie ze jutro poniedziałek :D odpoczne sobie w końcu i fizycznie i psychicznie.... hehehe

Klaudyna, na pewno wszystko będzie w porządku :) Ja mam wizytę co miesiąc, a usg tylko 3 razy w ciąży. Już we wtorek zobaczę mojego synusia :D

Trzymam kciuki za Waszw wizyty. Ja mam w czwartek... a jutro na badania jadę, dopiero glukozę będę robiła...

Klaudyna trzymam kciuki :)

Ja mam jutro wizyte, pierwsza po szpitalu, denerwuje sie troche co z ta nieszczesna szyjka.

Dziewczyny trzymam kciuki za udane wizyty. Ja tez dzisiaj mam ale wedle zwolnienia tydzień temu bylam badana wiec niewiem czy będzie mnie badać dzisiaj. Co do wagi to wlasnie mi mowila moja gin ze obwód brzuszka jest albo na wdech albo wydechu i pomiar juz jest inny stad te różne wagi.

Ja mam wizyte w środę rano i to po 4 tyg. Strasznie się denerwuje bo ostatnio bardzo.nisko zaczynam czuc maluszka. Jestem ciekawa co i jak.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

reklama
Kciuki trzymam za wszystkie wizytujace☺
Ja wizytuje w czwartek u drugiego gina. Mialam juz nie chodzic ale nie umiem wytrzymac wiec jeszcze z raz dwa do niego pojde;)
Kasiunia - witaj w klubie, ja w srode ide na glukoze, blee na sama mysl mi niedobrze. Chyba tylko my jeszcze nie pilysmy tego swinstwa

Do góry