reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Waszw wizyty. Ja mam w czwartek... a jutro na badania jadę, dopiero glukozę będę robiła...
ania12344
Dziewczyny trzymam kciuki za udane wizyty. Ja tez dzisiaj mam ale wedle zwolnienia tydzień temu bylam badana wiec niewiem czy będzie mnie badać dzisiaj. Co do wagi to wlasnie mi mowila moja gin ze obwód brzuszka jest albo na wdech albo wydechu i pomiar juz jest inny stad te różne wagi.
Lusinda890
Ja mam wizyte w środę rano i to po 4 tyg. Strasznie się denerwuje bo ostatnio bardzo.nisko zaczynam czuc maluszka. Jestem ciekawa co i jak.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
reklama
Kciuki trzymam za wszystkie wizytujace☺
Ja wizytuje w czwartek u drugiego gina. Mialam juz nie chodzic ale nie umiem wytrzymac wiec jeszcze z raz dwa do niego pojde
Kasiunia - witaj w klubie, ja w srode ide na glukoze, blee na sama mysl mi niedobrze. Chyba tylko my jeszcze nie pilysmy tego swinstwa
Ja wizytuje w czwartek u drugiego gina. Mialam juz nie chodzic ale nie umiem wytrzymac wiec jeszcze z raz dwa do niego pojde
Kasiunia - witaj w klubie, ja w srode ide na glukoze, blee na sama mysl mi niedobrze. Chyba tylko my jeszcze nie pilysmy tego swinstwa