reklama
Dziewczyny gratuluje chlopakow a polianie kolejnej ksiezniczki
to chyba 1 potwierdzona ?? Ja juz po wizycie u mojej gin , wszystko ok macica prawie pod pepkiem bardzo duza odpiwiada nawet 19/20 tygodniom a to dopiero 18 tydzien
znow duze bejbe sie szykuje , juz sluchala tetna takim malym uzadzonkiem i pieknie bilo
) szyjka troszke zmiekla ale trzyma i nie ma rozwarcia wiec sie nie denerwowac . dostalam magnez na te stawianie macicy bo to sa skurcze dodatkowo nospe brac no i znow mala infekcja wyszla z ostatniego wymazu wiec globulki clotrimAzolum no i kupilam witaminy prenatal
a odebralam wkoncu ten pappa wszystko lekarka powiedziala ze ok ryzyko niskie i nicczym sie nie martwic. Nastepna wizyta 13 listopada i wtedy umowimy sie na pklowkowe w ciagu tygodnia i mowi ze mam sie z porodem na mArzec szykowac bo do kwietnia nie dotrwam bo ciaza naprawde spora i dzidzia duza znow sie szykuje a pozatem 3 ciaza pod rzad i wszystko juz wymeczone i szyjka napewno nie dotrwa szczegolnie z moimi dzidziuchami ktore zyc nie daja
kurde pomimo ze nie mialam usg to tetno pieknie slychac i dzidzia ruchliwa wiec i mama spokojna
)))

polianna
Fanka BB :)
Bluelovi -
Cudowne wieści. Mnie też najbardziej uspokoił widok ruszającego się dziecka bo miałam już najczarniejsze myśli przez brak ruchów i ogólnie "mało ciążowy" nastrój. Płeć sprawdził "przy okazji".
Moje dziewczyny bardzo się ucieszyły z kolejnej panny.Mąż przeżywa, że nie da rady odpędzać amantów
Ogólnie ja też bardzo,bardzo się cieszę .Uwielbiam być mamą dziewczynek 
Moje dziewczyny bardzo się ucieszyły z kolejnej panny.Mąż przeżywa, że nie da rady odpędzać amantów

Jutro napiszę parametry.
reklama