reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Kolejne jajeczka ;))))) Martita - ja też nie będę szaleć z zakupami ale jednak uwierzyłam lekarzowi. Skoro w 12 tv podejrzewał dziewczynkę a teraz dał 100% to już się to nie zmieni :)

reklama
Kiepsko widać. Kalinka macha na powitanie ;)

Załączniki

• 1444993359193.jpg
    1444993359193.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 82
Dziewczyny gratuluje chlopakow a polianie kolejnej ksiezniczki:-Dto chyba 1 potwierdzona ?? Ja juz po wizycie u mojej gin , wszystko ok macica prawie pod pepkiem bardzo duza odpiwiada nawet 19/20 tygodniom a to dopiero 18 tydzien ;) znow duze bejbe sie szykuje , juz sluchala tetna takim malym uzadzonkiem i pieknie bilo ;)) szyjka troszke zmiekla ale trzyma i nie ma rozwarcia wiec sie nie denerwowac . dostalam magnez na te stawianie macicy bo to sa skurcze dodatkowo nospe brac no i znow mala infekcja wyszla z ostatniego wymazu wiec globulki clotrimAzolum no i kupilam witaminy prenatal ;) a odebralam wkoncu ten pappa wszystko lekarka powiedziala ze ok ryzyko niskie i nicczym sie nie martwic. Nastepna wizyta 13 listopada i wtedy umowimy sie na pklowkowe w ciagu tygodnia i mowi ze mam sie z porodem na mArzec szykowac bo do kwietnia nie dotrwam bo ciaza naprawde spora i dzidzia duza znow sie szykuje a pozatem 3 ciaza pod rzad i wszystko juz wymeczone i szyjka napewno nie dotrwa szczegolnie z moimi dzidziuchami ktore zyc nie daja :-Dkurde pomimo ze nie mialam usg to tetno pieknie slychac i dzidzia ruchliwa wiec i mama spokojna :))))

Bluelovi - :) Cudowne wieści. Mnie też najbardziej uspokoił widok ruszającego się dziecka bo miałam już najczarniejsze myśli przez brak ruchów i ogólnie "mało ciążowy" nastrój. Płeć sprawdził "przy okazji".
Moje dziewczyny bardzo się ucieszyły z kolejnej panny.Mąż przeżywa, że nie da rady odpędzać amantów :p Ogólnie ja też bardzo,bardzo się cieszę .Uwielbiam być mamą dziewczynek :)

:tak: My po USG, dzidzuś zdrowy, nerwy z Pappą były niepotrzebne. Ma wszystkie paluszki i to co trzeba, tylko nie chciał pokazać co ma między nogami ;), 3 razy podchodziła ginka do USG, tak się wiercił, a położyć jak trzeba się nie chciał :angry:... i dalej czekamy :)
Jutro napiszę parametry.

reklama
Do góry