reklama
marzenka2015
Fanka BB :)
Oh normalnie w szoku jestem...Blulovie ja myśle ze ci lekarze to na nic już nie patrzą tylko na kasę..tutaj tez..wrrrr.....przecież w pierwszej kolejnosci powinna przyjąć pacjentów na NFZ a potem prywatnie....pewnie jej chodzi o ilośc..im wiecej wizyt prywatnych tym wiecej kasy...kurde popatrz jak sie wykarmili na tych prywatnych wizytach!....
Martita, śliczne maleństwo <3 Dziewczyny, ja chodzę do ginekologa na nfz, ale na usg zawsze idę prywatnie. Kiedyś poszłam na usg z nfz to jedyne co słyszałam od lekarza to: "yhhmmm... tak.... ok...." A na wizycie prywatnej u całkiem innego lekarza zobaczyłam moje maleństwo ze szczegółowym opisem tego co wiedzę
Już w poniedziałek mam usg połówkowe!!!! Na pewno wrzucę zdjęcie 
klaudynaaa
Martita ale pięknie to widać, jaka śliczna mała :-)
reszcie gratuluję również udanych wizyt i trzymajcie za mnie kciuki jutro :-)
reszcie gratuluję również udanych wizyt i trzymajcie za mnie kciuki jutro :-)
klaudynaaa
Hej kochane ja miałam dziś wizytę i na jest wszystko dobrze, byłam badana i na fotelu i usg(ale to jeszcze nie było połówkowe te zrobi mi za tydzień) i jest ok, wszystkie pomiary takie jak powinny być, maleństwo ma już 320g więc wielkolud
tylko mam brać dalej luteinę bo jak odstawiłam ostatnio to zaczęłam plamić więc mam brać jeszcze do około 22 tc i też zaczął mi twardnieć brzuch i przez to też mam brać luteinę no i dalej dużo leżeć, najbardziej jak mi twardnieje brzuch. Ciesze się, że jest dobrze i że widziałam mój Skarb :-) ale nie dowiedziałam się kto mieszka w brzuszku maleństwo leżało bokiem i pokazać się nie chciało ;-)
To jeszcze raz 
U nas będzie synuś, na tą chwilę waży 366g, Usg połówkowe pokazuje, że dzidziuś jest zdrowy i ma wszystko na swoim miejscu
Wrzucam zdjęcia, niestety są niewyraźne, bo mam 12 ujęć na jednej kartce, więc są bardzo małe. Na jednym zdjęciu buźka z rączką przy buzi a na drugim dowód na to, że będzie chłopczyk
Troszkę martwi mnie długość mojej szyjki bo ma 3,6 cm, a niektóre miały po 5-7. Ale skoro lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku to widocznie tak jest

U nas będzie synuś, na tą chwilę waży 366g, Usg połówkowe pokazuje, że dzidziuś jest zdrowy i ma wszystko na swoim miejscu

Załączniki
reklama
Bluelovi, przepraszam nie widziałam Twojego posta. Ja - mimo tego, że prowadzę ciąże na nfz - usg robię prywatnie. Z Majką i teraz też byłam w DARMED, bo przyjmuje tam przesympatyczny doktor Sebastian Kwiatkowski, usg trwa około godziny, lekarz dokładnie przygląda się maluchowi i jest przy tym bardzo sympatyczny