reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Dziewczyny on to jakoś dziwnie tak mierzył że ja się nie mogłam w tym połapać choć pokazywał mi na monitorze ale ostatecznie mu wyszło że ok 3,5-całej razem, jakoś 2,2 wewnątrz + 1. ileś tam zewnątrz (albo na odwrót bo już nie jestem pewna). Najpierw mi badanie na fotelu zrobił i oczy wielkie że szyjka taka miękka więc wziął usg żeby dopochwowo zmierzyć i tam mi jakieś dziwne wykresy pokazywał.

reklama
Renia, trzymaj się kochana. Dobrze że tym razem trafiłaś na dobrego lekarza. To teraz nic innego nie pozostaje Ci jak stosować się do zaleceń lekarza. Czyli jak najwięcej odpoczynku, oszczędzanie się, zakaz wyjazdu na święta oraz zero ćwiczeń. Musisz porozmawiać z mężem żeby jak najwięcej pomagał Ci w domu, a wręcz wyręczał. Bo najważniejszy jest teraz maluszek.

Dzięki dziewczyny, trochę już mi lepiej. A mój mąż to wie o tym, bo wie jak było z Damianem, on zawsze bardziej nawet ode mnie każe mi uważać i nic nie robić, więc z tym nie problem...

Renia - kurcze ale sie porobilo :( dobrze ze lekarz wylapal. Mam nadzieje ze wiecej skracac sie nie bedzie. A jakby co to wspiminal cos o szwie?

Nic nie mówił ale sama go zapytam następnym razem- choć mam nadzieje ze juz się poprawi czytam to wychowalaja progesteron na podtrzymanie no i jeszcze ja mam brać jakiś utrogest to dobre ma opinie. Ale dopiero przed 18 idę odebrać.

Nic nie mówił ale sama go zapytam następnym razem- choć mam nadzieje ze juz się poprawi czytam to wychowalaja progesteron na podtrzymanie no i jeszcze ja mam brać jakiś utrogest to dobre ma opinie. Ale dopiero przed 18 idę odebrać.

renia to dl. nie jest dramatyczna. nie wiem jak z ta miękkością, ale leż i dbaj o siebie i maleństwo a progesteron rzeczywiście fajnie skleja szyjkę. Ja mam szew założony, jest tez pessar jako alternatywa szwu.

reklama
Do góry