reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

LUCINDA gratuluję synusia :-)

RENIA wierzę, że wszystko będzie dobrze. Masz szybką diagnozę więc trzeba się oszczędzać, przyjmować leki. A święta spędzisz na spokojnie, odpoczywając i to też nie jest złe. W przyszłym roku sobie odbijesz!

ANIA gratuluję męskich dzidziusiów, ale mąż pewnie dumny jak paw:-D

KASIUNIA niezły numer z tą płcią, jak to nigdy do końca nic nie wiadomo...

Dziewczyny ja też po połówkowym badaniu. Dzidzia zdrowa, fikająca i stojąca na głowie:-D Waży już 360gram. Po raz trzeci potwierdziła się dziewczynka, więc teoria synka o ukrytym pisiorku legła w gruzach;-)

reklama
Eh.... jutro o tej porze już myślę będę wiedziała czy chłopczyk czy dziewczynka .... chyba dziś nie zasnę!

Rsz no juz nie dlugo tylko daj jutro znac najpozniej wieczorem :))

Mysza gratuluje synka ,zagladaj c,esciej :)

Kasiunia ale numer ale to niemozliwe ze fiutek byl dwa razy i go nie ma ;00 heh

Ania no gratuluje dwoch synkow jestesmy w bardzo podobnej sytuacji bo ja tez mam mala core syna i teraz tez synek wiec u nas nasze male damy beda miec swoich obroncow tylko u cb tyle trudniej ze ja sobie chlopakow rozlozylam na raty a wy zaszaleliscie i odrazu dwoch machneliscie :)))

Rsz- ale jestes podekscytowana ;)
Kasiunia - jak okaze sie ze jednak dziewczynka to pokazesz tutaj zdjecia ciuszkow i szybko sie pozbedziesz. Pewnie bedzie wiele chetnych na kupienie:)

Kitki córeczka sie cieszy chociaz jedna siostra tez by ja uradowala ;) Mąż zadowolony, intuicja od dawna mu mówiła ze dwa chłopaki. ;)

reklama
Renia, wstrętna ta twoja szyjka, tak cie stresuje. Trzymam kciuki . Na pewno będzie dobrze.
Ania gratuluję chłopaczków. Ale będzie się działo w domu:szok:

Do góry