reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Renia dobrze, że pojechałaś będziesz spać spokojniej :-)
Ja tez juz po wizycie. Tak jak myslalam niestety tylko na fotelu. Ale i tak bylam ze 40min w gabinecie. Ogolnie wyniki dobre ale mam zelazo brac. Szyjka ok zamknieta. Przytylam 2kg w 3 tyg
i mam juz 7 na plusie
gin mowi ze tragedii nie ma i ze to orzezxswieta ale zebym lepiej nie tyla co wizyte 2kg
Jedyne co to dalej uwaza ze ta prolaktyna jest nie ok i ze ten lekarz w szpitalu mnie zbyl. Mowilam mu ze chcialam sie umowic pryw do tego znanego prof neurochirurga ze szczecina ale ze zdobycie jego numeru graniczy z cudem. Gin wyjal swoj tel i podal mi nr do tego profesora
ale przyznal ze umowic sie jest ciezko i ze terminy kilkumiesieczne pryw oczywiscie. Po czym wybral nr i sam zadzwonil. O dziwo ktos odebral jakas rejestratorka chyba. Gin wytlumaczyl kim jest. Ze jestem pacjentka i wymagam pilnej konsultacji i ze prosi by znalezli dla mnie szybki termin bo mam guza prolsktyna rosnie a to dopiero 23tc. Babka powiedziala ze jak prof wroci to powie mu wszystko i na pewno do mnie oddzwonia
takze czekam. Jak sie nie odezwa do konca tyg to mam dzwonic do gina to bedzie kontaktowal sie z nimi jeszze raz
normalnie uwielbiam tego gina. Jest konkretny. Nic mie bagatelizuje i pomocny jak sie okazuje tez bywa 

Jedyne co to dalej uwaza ze ta prolaktyna jest nie ok i ze ten lekarz w szpitalu mnie zbyl. Mowilam mu ze chcialam sie umowic pryw do tego znanego prof neurochirurga ze szczecina ale ze zdobycie jego numeru graniczy z cudem. Gin wyjal swoj tel i podal mi nr do tego profesora
reklama