reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Odpoczywam, odpoczywam :) Ale zostałam uspokojona bo już ostatnio to byle strzyknięcie i byłam bliska histerii :D

Ja tez juz po wizycie. Tak jak myslalam niestety tylko na fotelu. Ale i tak bylam ze 40min w gabinecie. Ogolnie wyniki dobre ale mam zelazo brac. Szyjka ok zamknieta. Przytylam 2kg w 3 tyg:eek: i mam juz 7 na plusie :( gin mowi ze tragedii nie ma i ze to orzezxswieta ale zebym lepiej nie tyla co wizyte 2kg:D
Jedyne co to dalej uwaza ze ta prolaktyna jest nie ok i ze ten lekarz w szpitalu mnie zbyl. Mowilam mu ze chcialam sie umowic pryw do tego znanego prof neurochirurga ze szczecina ale ze zdobycie jego numeru graniczy z cudem. Gin wyjal swoj tel i podal mi nr do tego profesora:) ale przyznal ze umowic sie jest ciezko i ze terminy kilkumiesieczne pryw oczywiscie. Po czym wybral nr i sam zadzwonil. O dziwo ktos odebral jakas rejestratorka chyba. Gin wytlumaczyl kim jest. Ze jestem pacjentka i wymagam pilnej konsultacji i ze prosi by znalezli dla mnie szybki termin bo mam guza prolsktyna rosnie a to dopiero 23tc. Babka powiedziala ze jak prof wroci to powie mu wszystko i na pewno do mnie oddzwonia:) takze czekam. Jak sie nie odezwa do konca tyg to mam dzwonic do gina to bedzie kontaktowal sie z nimi jeszze raz:) normalnie uwielbiam tego gina. Jest konkretny. Nic mie bagatelizuje i pomocny jak sie okazuje tez bywa :)

reklama
Do góry