reklama
Hej
Ja po usg połówkowym. Było duuużo wrażeń
Łożysko na tylnej ścianie, zdala od blizny po cc, więc kolejny plus na szansę sn. Wody w porządku, pępowina też.
Dzidziuś waży 355 g, wszystkie narządy w porządku.
A oto wymiary:
BPD - 48 mm
HC - 169 mm
AC - 146 mm
FL - 35 mm
Nogi dłuuuugie po tatusiu , choć mamusia też ma całkiem całkiem
no i najważniejsze... DZIEWCZYNKA :-) w 12 tyg chłopiec, a teraz jednak malutka dziewczynka , aż się poplakałam ze szczęścia ! Będziemy mieć cudowną parę dzieciaczków ! A ja będę miała swoją wymarzoną dziewczynkę;-)
moja ma bardzo przybliżone wymiary( miałam robione usg w 19t5dniu) - czyli była dwa dni młodsza niż Twoja królewna. Przyznam szczerze, że myślałam ze moja wagowo jest big - 317g ale widzę, że Twoja ksieżniczka jeszcze większa. Nasza tez ma długie nogi
Połowkowe mamy w poniedziałek.
Co płci nie mam takiego parcia w żadną ze stron, może dlatego, że to pierwsza ciąża:-)
marzenka2015
Fanka BB :)
Marciosz serdecznie gratuluje
!
Ewe1982
Marciosz, Beata, Alunia, Alexia gratulacje udanych wizyt i pozostalym, ktore mi umknely. Marciosz i Beata gratuluje u was zmiany plci na wymarzone.
My wczoraj tez mielismy wizyte. U nas dziewczynka zostaje dziewczynka. Wazy 300g. Wszystko w porzadku. Co do lozyska to nic lekarz ni mowil wiec mysle ze wszystko ok. Choc nastepnym razem musze spytac. No i koniec z praca. Od dzis jestem na zwolnieniu.
My wczoraj tez mielismy wizyte. U nas dziewczynka zostaje dziewczynka. Wazy 300g. Wszystko w porzadku. Co do lozyska to nic lekarz ni mowil wiec mysle ze wszystko ok. Choc nastepnym razem musze spytac. No i koniec z praca. Od dzis jestem na zwolnieniu.
reklama
marciosz
Dziekuje dziewczeta za ogrom gratulacji !
tak naprawdę to wg moich obliczeń, a są na pewno trafne bo wiem kiedy doszło do poczęcia, nie jestem w 20 tyg i 2 dni tylko 4 dni mniej. Z om wychodzi 15.04 jako termin porodu ale ja sadze ze to moze być 18 lub nawet 19.04 bo miałam długie nieregularne cykle.
tak naprawdę to wg moich obliczeń, a są na pewno trafne bo wiem kiedy doszło do poczęcia, nie jestem w 20 tyg i 2 dni tylko 4 dni mniej. Z om wychodzi 15.04 jako termin porodu ale ja sadze ze to moze być 18 lub nawet 19.04 bo miałam długie nieregularne cykle.