reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
i takie tylko mój synuś pozwolił sobie zrobić zdjęcie:-) może obecność taty go tak zestresowała :-D

Załączniki

• 20151209_132253.jpg
    20151209_132253.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 52
ja tez jestem na nie co do szczepień w ciąży. proponowali mi, wręcz namawiali, ale odmówiłam.

Karola ale cudowne zdjęcie małego!!! normalnie do ramki :D przeslodkie...

lusinda moj mały na ostatnim ug tydzien temu też nie chcial zapozowac :D ale ślicznie jest i tak :)

DSCN6305.jpg
Ja już po wizycie. Mój synek jest zdrowy i rośnie ładnie. Waży 510g. Za to ja mam już szyjkę skróconą i miękką- w 24tyg. Mam brać dopochwowo progesteron, magnez, oszczędzać się i mam zakaz wyjazdu na święta do Pl :/ Bardzo mu się ta szyjka nie podobała, powiedziałam że z Damianem było to samo to mnie pocieszał że on nie dopuści żebym znowu tak wcześnie urodziła, mam takie predyspozycje- wiotkie te tkanki w pochwie. Ale chce mi się płakać i się boję bo o ile już w pierwszej ciąży przez to przechodziłam to przynajmniej od 30tyg a teraz jeszcze wcześniej :/

Załączniki

• DSCN6305.jpg
    DSCN6305.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 57
Renia biedna trzymaj sie kochana ;( wsztstko bd dobrze i donosisz malego tylko elwiecej odpoczynku !! Wiem ze to nie latwe ale wykonalne . co ile teraz wizyty bd miec?? Niech cie teraz lekaz kontroluje czesto i nie powinnas juz cwiczyc chyba.

No nie, nie ćwiczeń to koniec bezwzględnie. 07 mam wizytę i zobaczymy czy progesteron pomaga- oby. Ale jakby mnie coś niepokoiło to mam przyjść wcześniej.

reklama
Do góry