reklama
rsz91
Fanka BB :)
A mnie moje siostrzenice zaskoczyly... nie mowilismy o imieniu nikomu... pokazuje im film z usg itp. i tej młodszej co ma 5 lat się pytam ' No to jak damy tej waszej kuzyneczce na imię co?' a ona "Ala"..... mnie zatkało... mowie " Gabi , czemu Ala? masz kogos o takim imieniu w przedszkolu" bo zazwyczaj ulubiunych kolezanek/ postaci z bajek dzieci podają imiona... a ona "niee... Ala ładne imie'
marzenka2015
Rsz cos w tym jest
dzieci maja intuicje....zanim dowiedziałam sie ze jestem w ciąży w drodze z kościoła moja córcia powiedziała mi ze modliła sie dzis o dzidziusia!a nie było tematu wogole u nas w domu...tydzień pózniej zrobiłam test i wyszedł pozytywnie...dzien przed zrobieniem testu śniło sie mojej córce ze urodziłam dzidziusia...
Marzenka - u nas bylo tak ze bylismy na wczasach. Corka meczyla nas o rodzrnstwo. Tlumaczylismy ze to nie latwe ze nie zawsze sie da. Ze ludzie latami czekaja na dzieci itd. Wiadomo ja z ta prl nikt mi szans nie dawal na ciaze. Zreszta dwa razy poronilam z tego powodu. A corka dalej ciagnela temat ze mamy obiecac ze sie postaramy. Moeilam ze to nie zalezne od mamy itd. Nastepnego dnia sie zatrulam. Wymiotowalam 2 dni. Brzuch mnie bolal na maksa. Wracalismy do domu a ja zdechla myslalam ze padne. Prawie mdlalam z bolu. Byly u nas jeszcze upaly. Non stop na tabl przeciwboliwych. Po dwoch tyg okres mi sie spoznil
i mamy synka w brzuszku
nikt nie wierzyl jakim cudem zaszlam przy takich wynikach. A to zatrucie i wymioty to prawdopodobnie implantacja byla. Organizm walczyl
Kitki ja tez zaszlam w ciążę na wakacjach i po kilku dniach miałam straszne wymioty i biegunkę i tak przez kilka dni. Myślałam, ze się czymś zatrulam, ze to grypa żołądkowa. Nawet po powrocie do Wawy poszlam do lekarza bo to zle samopoczucie ponad tydzień trwalo. A to chyba pierwszy objaw ciąży byl :-)
klaczek2004
Drobiu ja też mam 22.12. Polowkowe oczywiscie
reklama
marzenka2015
Kitki niesamowita historia
widzisz ten dzidzius poprostu dał wam dany z góry
pięknie....moja koleżanka ma ten sam problem z prolaktyna...ma guz ale nie operują go narazie ...tylko jest pod obserwacja...wiele razy poroniła....ma 2 córeczki z ta ostatnia lekarze mowia ze to cud ....nie dawali jej szansy na zajście w ciąże
urodziła zdrowa córeczkę....ostatnio poroniła
nawet nie wiedziała ze jest w ciąży bo lekarze już abolutnie nie dawali jej szans na ciaze i miała wlasnie te same dolegliwości które ty miałaś...mowila mi ze miała grypę żołądkowa a to moze i ta implantacją była...