reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Ja mam wizyte za 2 godziny i przyznam ze dawno sie tak nie balam :( jesli z szyjka bedzie ok i nie wyjde ze skierowaniem do szpitala to na odstresowanie podjedziemy do hurtowni dzieciecej na zakupy.

reklama
Cześć!
1682g, prawie 40cm długi :) Pomiary wszystkie bardzo dobrze, rośnie sobie zdrowo :)
Moja szyjka ma dalej 3cm ale jest bardzo miękka więc mam uważać nie dźwigać, nie podnosić rąk do góry, oszczędzać się generalnie. Ale mówił że ok, że jest zadowolony i do 37tyg przynajmniej musimy dotrwać i mówił że dotrwamy :) Progesteron dalej 3razy dziennie i magnez.
Także w sumie i u mnie nudna wizyta bo bez zmian :D Porównałam wagę z Damianem bo akurat patrzyłam że równo byli badani 31tydz2dz to Damian już miał 1932g wtedy, Dominik chyba będzie drobniejszy :)
A ja +10kg jak na ten tydzień to nie najgorzej uważam, zostały 2 msc :)

Załączniki

• DSCN6346.JPG
    DSCN6346.JPG
    437 KB · Wyświetleń: 67
uśmiechał się, śmialiśmy się jak gin mówił że nosek ma po mnie i on się akurat wtedy też zaczął śmiać jakby z nami hihihi

Renia mam wrazenie ze mu twoje hormony szczescia sie udzielily ;)) super :))

Aniu wszystko bd dobrze nie denerwuj sie trzymam kciuki dawaj znac :*

reklama
Do góry