reklama
Beata, klaudynaaa kciuki za wizyty. Ja się zastanawiam czy nie pójść wczesniej niż w piatek, bo martwią mnie te klucia i bol w dole, teraz poszłam z corka do sklepu i ledwo wróciłam, czuje takie napieranie, ze momentami boli bardzo. Z drugiej strony nie chce wyjść na panikare, jutro nie ma tej mojej ginki wiec musialabym iść do kogoś innego, a do swojej i tak musze iść w piatek bo konczy mi się zwolnienie...
renia1321
Fanka BB :)
Lusinda no u mnie też od samego rana armagedon w kuchni heh a jak sie mężul złości to ja się tylko śmieje pod nosem bo to niby nic mu nie idzie bo nic na "swoim" miejscu nie jest
Ja mam dziś tez gorszy dzień boli mnie to krocze bardzo i jedna noga to zakwasy nie wiem czemu jedna no ale sama sobie jestem winna. To krocze to u mnie nie jest takie napieranie i całe podbrzusze w porządku wiec sie nie martwie tylko samiutki dół ciągnie to chyba prędzej ja też jakieś zylaki mam musze tam zajrzeć bo nawet nie wiem.
Ja mam dziś tez gorszy dzień boli mnie to krocze bardzo i jedna noga to zakwasy nie wiem czemu jedna no ale sama sobie jestem winna. To krocze to u mnie nie jest takie napieranie i całe podbrzusze w porządku wiec sie nie martwie tylko samiutki dół ciągnie to chyba prędzej ja też jakieś zylaki mam musze tam zajrzeć bo nawet nie wiem.
renia biedactwo Ty :* leż i nie wstawaj.
ja tez jutro wizytuje - jak co tydzień w poniedziałki
może tez będę mieć usg w tym tygodniu bo mam mieć w 32 i 36 jeszcze. wg om mam 33 teraz, wg usg jutro 32t3d. choć małego w środę widziałam na usg ogólnym brzucha 
ja tez jutro wizytuje - jak co tydzień w poniedziałki
reklama