reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

No to żeśmy się kobietki posypały... Beatka bardzo dobrze że Ci się udało załatwić tak szybko tą wizytę, u mnie pewnie by tak sprawnie nie poszło. Dawaj znać jak Cię przyjmą:-*
Kitki no i Ty jutro nam relacjonuj na bieżąco co i jak :-)

reklama
O rany Beata i Kitki trzymam kciuki. W szpitalu bedziecie pod lepsza opieka.
Dziewczyny to powoli ten czas rozwiazan sie zbliża..wiec coraz wiecej wizyt moze sie tak konczyc.

O kurde co za wiesci dziewczyny nie zazdroszcze ale trzymajcie sie jakos :*** tam was porzadnie zbadaja dawajcie znac na biezaco :****

Beata Kitki trzymać się dziewczynki . Kciuki zaciska sle pozytywne myśli .. Dziewczyny dla Was ...
FB_IMG_1436449421149.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1436449421149.jpg
    FB_IMG_1436449421149.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 63
Beatka jak dobrze że poszłaś do tego lekarza jednak dziś i nie czekałaś do końca tygodnia. Będziesz teraz pod dobrą opieką. Trzymaj się! :*
Kitki ty też się nie załamuj, lepiej żeby Cię przebadali niż coś miałoby się stać. Trzymam kciuki :*
Martita, Klaudyna super wieści że u Was ok. Martita ja też mam te żylaki tylko one mnie bolą, w pierwszej ciąży miałam to samo i zniknęły od razu po porodzie więc nie martw się. Moja lekarka mówi, że też się z tym nic nie robi.
Aniabuu no to się nastresowałaś w pierwszej chwili, ale całe szczęście że mała przybiera prawidłowo :)

Na głównym pisałam, że dziś coś lepiej z moim kręgosłupem, myślałam, że to dlatego że dużo leżałam, ale chyba bardzo znacząco obniżył mi się brzuch. Nawet gołym okiem to zauważyłam przed wieczorną kąpielą, a dziś popołudniu czułam małego że tak niziutko jak mi tam grzebie jak jeszcze nigdy w tej ciąży. Podejrzewam, że mógł trochę przesunąć się w dół i przez to poluzował się nacisk dlatego mniej mnie boli. W środę wieczorem mam wizytę u ginki.

O matko dziewczyny trzymajcie sie. Beatko dobrze że poszłaś i ze udało Ci się tak szybko te wizytę umówić. Może rzeczywiście ciśnienie ze stresu związanego z wizytą wzrosło
Kitki powodzenia. Oby wszystkie badania wyszły ok i może żeby udało się poczekać z tym rezonansem do rozwiązania.
Ja mam wizytę w czwartek po prawie 5 tygodniach. Ale jednak zbyt dluga to byla przerwa (spowodowana urlopem gina). Ciekawa jestem ile Mała waży bo ostatnio było prawie 1300.

reklama
Kitki, Beata lepiej chwilę polecić w szpitalu, wszystko sprawdzić niż później pluc sobie w kołnierz. Dajcie znać jak coś będziecie wiedzieć więcej i trzymam kciuki :-)

Do góry