reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

No to dobrze Alunia ze ci od razu podlaczyli, oj to jeszcze nie pora na rodzenie..
Antus ja z Damianem tez tak miałam ze na początku ładnie było widać i się pokazywał a pod koniec juz nie, wiec nie jestem rozczarowana :) mi jeszcze mój zrobi usg 14.03 na wizycie, pytali się czy chce za 2 czy 3tyg przyjść ale jak się dzisiaj wysiedzałam to juz mi się odechciało za często tam jeździć :D

reklama
Renia super wieści, po tej twojej stresującej pierwszej ciąży teraz bezapelacyjnie należy Ci się spokojne i bezstresowe oczekiwanie na rozwiązanie :)

Lusinda, główka jest wyraźnie twardsza niż pupa i czuć to na brzuchu, przynajmniej ja czułam u koleżanki której mała niestety do końca się nie odwróciła i miała cc, ale pod sam koniec to brzuch w górnej części miała taki mega twardy, bo tam właśnie ta główka była.

Kitki, biedna jesteś z tym tłumaczeniem się :(

Alunia trzymaj się, będzie dobrze :*

Beatka jak u Ciebie sytuacja?

Alunia trzymaj się kochana.
U mnie nie wykryli żadnych skurczy, ale co nie oznacza że za jakiś czas nie wykryją :-(

Mają podać mi luteinę, podłączyć pod kroplówkę (nie wiem jaki lek mają przez nią podać bo nie podjęli jeszcze ostatecznej decyzji) i założyć mi pessar.

Beata jak to dobrze że ty się znalazłaś w tym szpitalu... w domu mogłoby być nieciekawie :/ Trzymam kciuki żeby powstrzymali tą szyjkę jeszcze na kilka tygodni.. I pewnie powstrzymają jak już podadzą leki i ty też leż pupą do góry i powinno być ok :*

Widze, że te nasze maluszki niecierpliwe i chca przyjsc na swiat. Dziewczyny przede wszystkim spokoj.....wiem,że łatwo sie mowi.... sama ryczałam jak lezałam

Ło matus ... trzymajcie się dziewczynki . Co te kwietniowe dzidzie takie niecierpliwie ..
Ja usg mam na ten czwartek na 14:40 . Ciekawe jaką duża już jest? No ni czy płeć się niezmieniła ..?:-) :)

Mnie podają teraz Atosiban na zanik tych skurczy, dobrze ze co 3 godz zmieniają strzykawe to chociaz do toalety pójdę.
Beatka to mnie zaskoczylas z tym pessarem, tez myslalam ze w tym tyg ciąży już się go nie zakłada.

reklama
Alunia Beatka - trzymajcie sie. W porownaniu do Was to ja mam pikus bo z malym wsio ok. Szyjka dluga zamkniete brak skurczy. I maly ladnie rosnie. Takze juz nie smece jak mi zle;)

Do góry