reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Mnie jednak zostawili w szpitalu bo były skurcze. W dodatku szyjka skróciła się z 24 mm do 18. Dostałam raz sterydy na płucka, jutro następny zastrzyk. I przez 48 godzin nie mogę wstawać nawet do WC (tylko basenik masakra) podają lek na powstrzymanie skurczy już druga pompa leci.
Bąble mają ok. 1800 i 1900 g, wszystko ok, ilość wód też. Niunia leży główką w dół a synuś pośladkowo, jeśli się nic nie zmieni będzie cc. Tylko zapalenie mam (choć się nie dziwię jak mój lekarz od 3 miesięcy mnie na samolocie nie badał) ale to też mają coś podać.
I oczywiście mnie wystraszył że pewnie zostane tu z miesiąc. Trzeba będzie to trudno jakoś wytrzymam, byle wszystko było dobrze.
--------
32tc

Ostatnia edycja:
reklama
Beata moja koleżanka z 13mm szyjka 4 tygodnie jeszcze przelezala a miała przy tym rozwarcie wiec zaciskaj kolana. Trzymaj się i bądź dobrej myśli :*

Kitki dobrze że trafiłaś na takiego profesora chociaż sprawniej pójdzie po porodzie z tymi wszystkimi wizytami bo.nie wiadomo jak to by było jakbyś sama miała tych wszystkich specjalistów obdzwaniac i się umawiać.

hej hej .. ja na chwile bo mam tu małe tornado ....które daje mi ostatnio w kość
Dziś na usg wszystko ok . panienka rośnie ... 1995g ma . Zięcia są za duże i nie mogę dodać a szkoda ... chyba ze któraś mi powie jak je zmniejszyć ...

I ja po wizycie. Coreczka wazy 2100 wszystko w normie oprocz mojego cisnienia. 150/90 a puls 115. Mam codziennie mierzyc i badania na nastepny raz zrobic czyli mocz czy bialka nie ma i kwas moczowy. Stuknelo 20 kg na plusie :( a gdzie do konca :( czuje sie cala opuchnieta.
Mikulinka super ze wszystko ok.
Justa obys dala rade jeszcze troche wytrzymac. Sciskaj nogi a my kciuki.
Matko coraz wiecej nas z problemami :(

reklama
Dziewczyny co brałyście na bakterie w moczu? bo odebrałam dziś wynik a wizyta za tydzień :/

Mikulinka, Ewe ale macie duże córeczki w brzuchu :)

Do góry