reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

No właśnie, Inflancka najbardziej bezpieczna pod tym względem w Warszawie. Z Wołomina też Cię raczej nie odeślą, bo właściwie nie ma ryzyka, że będzie zbyt wiele pacjentek jak na jeden dzień ;)
Zastanawiam się, czy nie spróbować umówić wizyty u ginekologa w szpitalu, tylko pewnie termin byłby odległy... Kurczę, tyle lat korzystam z opieki prywatnej, że tracę rezon, gdy chodzi o wizyty funduszowe i zawsze czuję się winna, jak się zjawiam gdziekolwiek w ramach funduszu, jakby mi się nie należało.

reklama
U mnie w przychodni nfz przyjmuje lekarka, ktora pracuje w Wolominie. Bylam raz u niej po skierowanie bo chcial echo serca plodu zrobic na fundusz, wydawala sie calkiem spoko ;)

Drogi ja miałam ktg dwa razy w tyg że względu na słaby przyrost wagi. Ale w tym tyg miałam ktg tylko raz, a w następnym się okaże po usg.jesli mała będzie ładnie przybierać, przepływy będą dobre to na razie ktg odkladamy na bok na 2,3 tyg

Ja po wizycie. Krótka, treściwa... nie ma rozwarcia, kłucie jest albo przez uciskanie maludy albo przez żylaki, które są u mnie potężne.
Mała waży na dziś (35t4d) 2860g.
GBS zrobi mi 15.03 i mówi,że spokojnie zdążymy. No dooobra.... :/

Poliana ale duża dziewczynka :) prawoe kg wieksza od.mojego syna :) dobrze że te kłucie to.nic poważnego. Ja tez gbs bede miała pozno.pobierany bo w poniedziałek wizyta (33t4d) a wymaz dopiero na kolejnej wizycie.pewnie za 3 tygodnie no jesli będą terminy bo jak nie to może i 4 :/

witam z rana wszystkie mamy. ja mam ktg robione 2 razy dziennie. na wczorajszym wieczornym ktg wyszlo mi 8 skurczow i zwiększyli mi dawkę magnezu w kroplówce z 4 na 6. powoli już mi brakuje sił. zaciskam nogi i cieszę się że co rano budze się z brzuchem. .. jeszcze...

reklama
Do góry