reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Laura pozostała Laura już na sto procent żadne jajka nie wyrosna wierci się okropnie waży 181 g i wszystko.jest ok teoche pomachala a potem.siw dupcia odwróciła

Załączniki

• DSC_1776.JPG
    DSC_1776.JPG
    622,9 KB · Wyświetleń: 108
Hej już wróciłam, po męczącym całym dniu :) ale przynajmniej z pozytywnym nastawieniem.
No więc... po pierwsze to chciałam uzupełnić żeńskie grono :) Moje śliczne córeczki się dzisiaj ujawniły :) Przynajmniej nic między nogami nie odstaje, a że Pani od usg to fachowiec, wierze jej na słowo, chociaż obiecać na 100% nie może.

Teraz przechodząc do konkretów... różnica troszke zmalała. Obecnie wynosi 19% i to dobry znak, ze się nie pogłębia. Po zeszłym tygodniu z tą nienormalną babą od usg byłam taka załamana, że dzisiaj zasnęłam dopiero o 5 rano - tak się denerwowałam. Wiemy już też, że problemem mniejszej córeczki jest za mała ilość krwi, którą powinna jej dostarczać pępowina. Ciężko powiedzieć, gdzie dokładnie jest problem (za wczesny etap) ale i tak raczej nic nie da się zrobic poza obserwacją i interwencją w odpowiednim czasie, gdyby nagle coś poszło na łeb na szyję. Za 2 tygodnie mamy wrócić do Dublina na ponowne pomiary i badanie przepływów. Dopuki dziewczynki rosną równomiernie są szanse, że obie będą żyć, ale już mam praktycznie zagwarantowany poród w stolicy. Sprzęt dużo lepszy... no i zaskoczono mnie niespodziewanym usg 3d - w prezencie :) Załączam foteczkę dziewczynek :)

Dziękuję za wszystkie kciuki i ciepłe słowa - trzymajcie je nadal! :) Będą nam wciąz potrzebne :)

P1060488.JPG

Załączniki

• P1060488.JPG
    P1060488.JPG
    41,3 KB · Wyświetleń: 348
Ostatnia edycja:
reklama
Gnidka cieszę się razem z Wami:)
jakie małe dwie śliczne istotki jak ładnie widać na tym zdjęciu!:)
mówiłam, pewnie sytuacja będzie się poprawiała ale kciuki cały czas trzymam zdrówka!

Do góry