• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Wiecie ostatnio pytalam gin czy w maju na wizycie robimy polowkowe a ona liczy tyg i powiedziala ze to za szybko i wyznaczy inny termin i ze do 24tyg powinno sie zrobic a ja ze czytalam ze 22 czy tam 24 sie robi a ona swoje to co ja mam ją pouczac jest doswiadczonym lekarzem i ma mnóstwo pacjentek:) ostatnio podala mi wagę i wielkosc itd a na polowkowym bedzie sprawdzala serduszko i narządy

reklama
Gnidka, też czekałam pół dnia na dobre wieści, super, bardzo się cieszę!!!!!

Betkaa a Twoja gin ma sprzęt i uprawnienia do badan prenatalnych? Moj gin jest super specjalista i też zawsze wsxystko mierzy ake sam mówi, że certyfikatu na prenatalne to nie ma i woli oddać te dwa raxy w ręce fachowca.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prenatalne mam 21/22 tydz. Moj lekarz sam robi prenatalne ma do tego wszystkie uprawnienia. Na kazdej wizycie tez robi pomiary i ogkada narzady, ale tłumaczył mi ze na polowkowym robi sie dluzszy opis i bardziej dokladnie sie sprawdza

reklama
Moja też robi wszystkie badania, które trzeba.. jak tak patrzę, że ja mam co trzy tygodnie usg a część, którą mieszka za granicami kraju ma trzy cztery na ciążę to ogólnie jakoś się nie stresuje. Cokolwiek by się nie stało i tak urodzę to maleństwo :-) oczywiście wiem, że są pewne choroby, które wykryte można od razy operować itp. Ale wierzę, że gin wie co robi i ufam, że będzie dobrze nie tylko jej :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry