reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

"wlocie" lub "wylocie" jak kto woli

Bo taka terapia ma działanie doraźne. Wyleczą Cię i na jakiś czas masz paciorka z głowy ale on za miesiąc dwa może z powrotem przedostać się do tej drugiej dziurki. U Ciebie był konkretny plan pesar i dlatego Cie nafaszerowali. A swoją drogą to w końcu zakładali Ci to czy nie?

Ostatnia edycja:
reklama
eee muszą osobnymi patyczkami bo jak potem się dowiesz czy paciorek mieszka w pipce czy w dupce ;-)

i gdzie masz sobie ewentualnie tablety tudzież czopki zapodawać ;-)

"wlocie" lub "wylocie" jak kto woli

Bo taka terapia ma działanie doraźne. Wyleczą Cię i na jakiś czas masz paciorka z głowy ale on za miesiąc dwa może z powrotem przedostać się do tej drugiej dziurki. U Ciebie był konkretny plan pesar i dlatego Cie nafaszerowali. A swoją drogą to w końcu zakładali Ci to czy nie?

Nie, ze względu na to ,że jak skończyli leczenie to był już 34 tydzień i lekarz stwierdził ,że się dobrze trzymam, leżenie popłaca i na 2 tygodnie nie opłaca się go zakładać bo w 36 i tak by mi zdjął... Pisałam już o tym wcześniej, pewno przegapiłaś ;-):-D

malutka 3mam kciuki, żeby to nie był 42 :). Przegapiłam dużo więcej niż Twój post bo zanim się położyłam do wyrka nie miałam tyle czasu i spokoju na forum :).

My tu śmiechy hihy ale wcale bym sie nie obraziła jakby mnie z tydzień, dwa wczesniej wzięło. Już sie czuje jak rozjechana walcem wte i wewte a gdzie tam do października....;-)

reklama
mi wg oststniego USG wyszło, że niby jest drobna i na 15 października :szok: kurcze jak pomyśle, że mam jeszcze tyle czasu popierdzielać z tym baniakiem to mi się odechciewa :dry:

ja chcę 1 października ;-)

Do góry