reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Cześć dziewczyny. Wczoraj byłam u ginekologa żeby potwierdzić ciążę. Mam pierwsze zdjęcie usg ale nic z niego nie wiem... Według ostatniej miesiączki byłby to 7 tydzień, ale według wielkości płodu powiedziała mi, że to 4tydzień i 6dzień. Fasolka ma podobno 8mm. Kolejną wizytę mam 4.04 więc powinno być już coś wiecej widać. Ale mam problem bo nie wiem która to jest ta moja fasolka na usg, mam nadzieje że mi podpowiecie...

Mam nadzieje że zdjęcie się wklei....
Zobacz załącznik 332632

Super fasolka...gratuluję...

reklama
Gratuluje wszystkich udanych wizyt;)

Ania 8mm to wielkosc Twojego pecherzyka w ktorym rozwinie sie zarodek, ktorego u Ciebie jeszcze nie widac. To male koleczko w srodku na dole pecherzyka to cialko zolte, z ktorego zarodek bedzie sie odzywial. Czekaj cierpliwie na kolejna wizyte, a na pewno zobaczysz juz zarodek!!

Dziewczyny jakie piękne fasolki!!!!! Aż się wzruszyłam :-)

Ja dzisiaj swoją zobaczę :))))))))))))))))))))))))))) Zdam oczywiście relację :))))

hej dziewczynki!!!
przedstawiam Wam mojego fasolinka!!! lekarz powiedział, że główka pięknie ukształtowana!!! kamień spadł mi z serca!!!
Zobacz załącznik 332469

Martycha jaki cudny fasolinek!! Widzę, że ty też w 9 tygodniu :-) Ja dziś idę na kolejne USG.. z serduszkiem :-) Nie mogę się doczekać :-)

jutro mam pierwszą wizytę u lekarza i ma mi potwierdzić ciążę (proszę proszę proooooooooooszę!) mam nadzieję, że wszystko będzie okej, liczę też na jakieś USG bo od OM upłynęło już jakieś 7tyg... mam strasznego stresa, trzymajcie kciuki!!!

SNC00466.jpgDziewczyny!!

Byłam na wizycie, mój didi ma 3,56 cm :) rączki, nóżki i rusza się.:-D.. najpierw spał i już się zaczynałam martwić i nagle hooop do góry, i boksował tak fajniutko..:-) i machał nam a później się dupką odwrócił i poszedł spać :-D

Serduszka nie słyszałam bo Pani powiedziała że nie chce go grzać.. bo ma taki sprzęt że grzeje ale jak już wariuje didi w brzuszku to jestem spokojna :-)

nie mogę się doczekać aż zobaczę coś takiego u swojego maleństwa :)))) strasznie fajnie, że jest żywotny, pewnie urwisek z niego będzie :D

reklama
Do góry