reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Jesteeeeeem:-D
Pomimo opoznionej owulki dzidzia ma wielkosc 7tc termin 19 pazdziernik.
Ma 9,5mm, serducho pulsuje 140/min :)
Wszystko ok poki co, a ja dla ostroznosci dostalam kolejny lek ;-)
Cudzie trwaj!!

Mariolcia jak u Was??

Moje malenstwo
IMG_4244.jpg

reklama
Magda_Mr śliczna fasoleczka!

u nas też wszystko ok, maluszek ma 4 mm, serducho też bije. Lekarz powiedział aby trzy słowa: ciążą wewnątrz maciczna, pojedyncza, żywa :-)

zdjęcie usg wkleję później, ok 11? :) bo na razie nie mam dostępu do pokoju ze skanerem.

a termin wyznaczony mamy na 29 października (skorpionek).

Magda cieszę się że u ciebie też jest wszystko ok :)

Mariolciaa super, że wszystko jest ok...czekamy na zdjecie...
ja to zawsze robię zdjęcie komórką a potem za pomocą bluetootha na laptopa...i dlatego u mnie nie jest taka super jakość, ale zawsze cos widać...
Masz już założoną kartę ciaży?

Mariolciaa super, cieszę się bardzo...

Ja też obiecałam zdjęcie po ostatniej wizycie, obiecuję poprawię się, w piątek idę do lekarza więc wkleję nowe...

reklama
Do góry