reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
no wiec juz po wizycie :)
fasolka rozwija sie i rosnie zdrowo , wedlog lekarza wzorcowo
serduszko pieknie bije :)
wedlog dr ciaza ma 9tyg. , to tak jak sobie wyliczylam sama :)
na 5 kwietnia ide na USG genetyczne ... troche sie boje , ale wierze , ze bedzie dobrze !!!

a oto moja dzidzia :) ma 24, 37 mm

tutaj w 3D

Cqu88.jpg

i tutaj normalnie :) aha fasolka spala smacznie wiec nie widzielismy jak sie rusza

99Djd.jpg

Ojjjj Asionek piękna fasolka :) super takie USG 3D w takim wieku dziecka :) widać w całości wszystko :) najwazniejsze ze dzidzia rozwija sie prawidłowo ;)

Moja fasoleczka pewnie tez bedzie tak wyglądać w poniedzialek, bo to bedzie akurat równo 9 tydzien :)

Asionek ale super juz taka calkiem dzidzia sie robi z fasolki :-) Ciesze sie ze wszystko wporzadku. To usg 3D to jest jednak niesamowite, jak juz wszystko dokladnie mozna ogladnac.

dzieki dziewczyny :)
ja nawet sie nie spodziewalam , ze taka mala kruszynka bedzie wygladac prawie jak dziecko male :) super widok!!
i ciesze sie , ze trafilam na mojego dr :) zawsze nam na chwile wlacza USG 3d , zebysmy mogli nacieszyc oczy widokiem lepszym niz na zwyklym USG , ktore dla laika jest gorsze w interpretacji , chociaz jego USG to zwykle tez jest super , bo widze wszystko normalnie
pamietam jak lazilam kiedys po lekarzach i robilam USG to czarna magia byla dla mnie hehe , nic tam nie widzialam :/

teraz czekamy na Lazurowe !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
dzieki dziewczyny :)
ja nawet sie nie spodziewalam , ze taka mala kruszynka bedzie wygladac prawie jak dziecko male :) super widok!!
i ciesze sie , ze trafilam na mojego dr :) zawsze nam na chwile wlacza USG 3d , zebysmy mogli nacieszyc oczy widokiem lepszym niz na zwyklym USG , ktore dla laika jest gorsze w interpretacji , chociaz jego USG to zwykle tez jest super , bo widze wszystko normalnie
pamietam jak lazilam kiedys po lekarzach i robilam USG to czarna magia byla dla mnie hehe , nic tam nie widzialam :/

teraz czekamy na Lazurowe !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gratuluję pięknej dzidzi :)
Ja za dwa tyg dopiero szczegółowe usg , napewno będzie wszystko oki- wierzę w to :)

Do góry