reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Dziewczyny, ja już po swojej wizycie :-) Pani doktor powiedziała że się pięknie dzidziuś rozwija.. ma 11,8 cm, jest żywotny.. serduszko mu bije i niedługo powinnam go czuć.. i powoli zaczynam czuć :-).. ciąża starsza o tydzień (wg usg 17tc) ale obstajemy przy terminie 1.10.

Najlepsze było jak dzidziuś się za uszka trzymał, mój mąż tak się lubi uszkami bawić bo mu tak z dzieciństwa zostało a to go uspokaja.. i teraz nasz diduń też tak będzie miał :-D

Wklejam zdjątko, mąż nagrał film ale to jak znajdę chwilę to wstawię.. jestem padnięta, cisnienie miałam 90/50 czyli jak zwykle..

Dobrej nocki mamom życzymy ja i didi (jeszcze nie znam płci) ;-)

elifit boski bobas! Cudnie ze wszystko dobrze!!! Z takimi wynikami i w tak "zaawansowanym" tygodniu możemy chyba powolutku dopuszczać myśl o tym że za6 miesięcy będziemy kołysać bobasa :D. Aż mi ciężko w to uwierzyć :)

U mnie ta panika jeszcze przeważa, bo jako najmłodsze dziecko w rodzinie nigdy nie miałam dłuższej styczności z maluchami a już całkiem przeraża mnie płacz jakiegokolwiek dziecka :). Pewnie po pierwszych trzech dobach to minie:)

ja coraz bardziej odczuwam instynkt macierzyński.. ja jak się dzisiaj ruszył to już wogóle, marzę i śnię o tym jak to będzie jak już będzie dzidziuś z nami :-)

reklama
Do góry