reklama
A mnie lekarka już ani zdjęć nie robi, ani nie mówi ile waży. Jak pójdę 29., to muszę jej powiedzieć żeby mi podała wagę i wymiary, bo ciekawa jestem ile już w sobie noszę
Mojej koleżance wyszła cukrzyca ciążowa, była w szpitalu kilka dni na obserwacji, a teraz na ścisłej diecie. Wiele kobiet ma cukrzycę ciążową, a mimo to dzieci rozwijają się prawidłowo:0
Mojej koleżance wyszła cukrzyca ciążowa, była w szpitalu kilka dni na obserwacji, a teraz na ścisłej diecie. Wiele kobiet ma cukrzycę ciążową, a mimo to dzieci rozwijają się prawidłowo:0
elifit
Moderatorka
A my bylismy wczoraj na USG
jak zwykle kiedy tatus idzie z nami dzidzia sie wstyda i obraca tyłkiem do oglądających
ale potwierdziło się że chłopiec i wszystkie pomiary w normie jednakowo wskazuja na 25 tydzień :-)
gratulacje!
Mariolciaa
Fanka BB :)
Misia

Moja koleżanka też niedawno rodziła i ma ślicznego Piotrusia, a w którymś momencie ciązy okazało się, zę ma właśnie cukrzycę. Wszystko było i jest OK. Głowa do góry. Trochę wyrzeczeń, a po porodzie jak ręką odjął 
Na USG byłam, ale niestety zadnej fotki nie mam bo się dziewczyna wstydziła. No chyba, że to był foch po tym jak tatuś nazwał Ją "dziurawcem"
Młoda ma +/- 616 g no i termin wychodzi mi na 31.10.2011. Czyli prawdopodobny termin porodu przypadnie mi na 12.10 lub 15.10 ewentualnie 19.10 bo wtedy są dyżury mojego gina w szpitalu, a to On będzie robił mi cc. Ciekawa jestem czy faktycznie będzie tak jak mówię

Na USG byłam, ale niestety zadnej fotki nie mam bo się dziewczyna wstydziła. No chyba, że to był foch po tym jak tatuś nazwał Ją "dziurawcem"

Młoda ma +/- 616 g no i termin wychodzi mi na 31.10.2011. Czyli prawdopodobny termin porodu przypadnie mi na 12.10 lub 15.10 ewentualnie 19.10 bo wtedy są dyżury mojego gina w szpitalu, a to On będzie robił mi cc. Ciekawa jestem czy faktycznie będzie tak jak mówię

mileczka89
Mamita małego Mareczka
Misia-a gratulujemy małego mężczyzny 
elifit
Moderatorka
Moja koleżanka też niedawno rodziła i ma ślicznego Piotrusia, a w którymś momencie ciązy okazało się, zę ma właśnie cukrzycę. Wszystko było i jest OK. Głowa do góry. Trochę wyrzeczeń, a po porodzie jak ręką odjął
Młoda ma +/- 616 g no i termin wychodzi mi na 31.10.2011. Czyli prawdopodobny termin porodu przypadnie mi na 12.10 lub 15.10 ewentualnie 19.10 bo wtedy są dyżury mojego gina w szpitalu, a to On będzie robił mi cc. Ciekawa jestem czy faktycznie będzie tak jak mówię![]()
super że wszystko ok. a dlaczego masz mieć cesarkę? masz jakieś szczególne wskazania? Kuzynka małża miała za wąską miednicę

anita&maciek
Wdrożona(y)
siemka
wiecie jakie jaja
w czwartek mialam isc do szpitala o czy wam zreszta pisalam..
No wiec sie spakowałam i na czczo tak jak kaza pan Dr. jade..
siedze na izbie i czekam przychodzi moj "kochany" pan Dr. i oznajmia.. "te wyniki moga być mylne..ponieważ pani dostaje fenoterol..i to moze robić skoki cukru.. wiec propozycja..zrobi pani kolejne badanie HEMOGLOBINE HIPOGLIKEMII "
w te ja wprost do laboratorium..krew pobrali ale wynik za 2tyg bo odsyłaja do gd..i tyle to trwa..
na szczescie pani ktora pobierala material do badania..oswieciła mnie..u nas w miescie jest jeszcze jedno laboratorium
jupi..ucieszona..no i wynik juz na nastepny dzien
hura!!!
Wynik w normie
dzwonie do lekarza i mowi ze czyli tak jak myslal to fenoterol
i obyło sie bez szpitala
wiecie jakie jaja

No wiec sie spakowałam i na czczo tak jak kaza pan Dr. jade..
siedze na izbie i czekam przychodzi moj "kochany" pan Dr. i oznajmia.. "te wyniki moga być mylne..ponieważ pani dostaje fenoterol..i to moze robić skoki cukru.. wiec propozycja..zrobi pani kolejne badanie HEMOGLOBINE HIPOGLIKEMII "
w te ja wprost do laboratorium..krew pobrali ale wynik za 2tyg bo odsyłaja do gd..i tyle to trwa..
na szczescie pani ktora pobierala material do badania..oswieciła mnie..u nas w miescie jest jeszcze jedno laboratorium

Wynik w normie

reklama
sivi
Fanka BB :)
anita 
miałaś przeżycia!