reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Hej, a ja byłam dzisiaj u ginka i niestey zle wiesci. Dzidzi siedzi stanowczo za nisko i zeby czasme juz nie urodzic musze lezec w lozku:( Dla mnie dramat ale zdrowie syneczka najwaznijesze wiec rozpoczynam koczowanie przy tv...

reklama
A my bylismy wczoraj na USG :tak:
jak zwykle kiedy tatus idzie z nami dzidzia sie wstyda i obraca tyłkiem do oglądających :zawstydzona/y:
ale potwierdziło się że chłopiec i wszystkie pomiary w normie jednakowo wskazuja na 25 tydzień :-)

super :) gratulacje chlopczyka !!

Moja koleżanka też niedawno rodziła i ma ślicznego Piotrusia, a w którymś momencie ciązy okazało się, zę ma właśnie cukrzycę. Wszystko było i jest OK. Głowa do góry. Trochę wyrzeczeń, a po porodzie jak ręką odjął :tak:

Na USG byłam, ale niestety zadnej fotki nie mam bo się dziewczyna wstydziła. No chyba, że to był foch po tym jak tatuś nazwał Ją "dziurawcem" :-D

Młoda ma +/- 616 g no i termin wychodzi mi na 31.10.2011. Czyli prawdopodobny termin porodu przypadnie mi na 12.10 lub 15.10 ewentualnie 19.10 bo wtedy są dyżury mojego gina w szpitalu, a to On będzie robił mi cc. Ciekawa jestem czy faktycznie będzie tak jak mówię :rolleyes2:

szkoda , ze fotek nie ma , ale najwazniejsze , ze jest oki :)

siemka:)
wiecie jakie jaja:-D w czwartek mialam isc do szpitala o czy wam zreszta pisalam..
No wiec sie spakowałam i na czczo tak jak kaza pan Dr. jade..
siedze na izbie i czekam przychodzi moj "kochany" pan Dr. i oznajmia.. "te wyniki moga być mylne..ponieważ pani dostaje fenoterol..i to moze robić skoki cukru.. wiec propozycja..zrobi pani kolejne badanie HEMOGLOBINE HIPOGLIKEMII "
w te ja wprost do laboratorium..krew pobrali ale wynik za 2tyg bo odsyłaja do gd..i tyle to trwa..
na szczescie pani ktora pobierala material do badania..oswieciła mnie..u nas w miescie jest jeszcze jedno laboratorium:tak:jupi..ucieszona..no i wynik juz na nastepny dzien:-Dhura!!!
Wynik w normie :-Ddzwonie do lekarza i mowi ze czyli tak jak myslal to fenoterol:tak:i obyło sie bez szpitala:-D

to sie najadlas strachu na nic ... dobrze , ze dr ma glowe na karku i w pore sie kapnal :)

Hej, a ja byłam dzisiaj u ginka i niestey zle wiesci. Dzidzi siedzi stanowczo za nisko i zeby czasme juz nie urodzic musze lezec w lozku:( Dla mnie dramat ale zdrowie syneczka najwaznijesze wiec rozpoczynam koczowanie przy tv...

kurcze moj od wczoraj kopie po samej pipce jakos tak sie przekrecil i tez mam stracha czy nie za nisko :/ do tego brzuchol boli ...
lez napewno bedzie dobrze !!!

Asia- tez tak mialam raz kopała mnie skubana przez dwa dni po pipce myślalam ze wychodzi bo takie mialam wrażenie ale sie potem obrociła i teraz leży głowa w dół za to wali lapkami w pachwiny ;-)

anita,dobrze że jest dobrze:))))

U nas glukoza super,na czczo 68 jakichś tam jednostek(norma od 70 do 100),po wypiciu 75g glukozy po 2 h też spadło do 68 jedn...
Ze starszą po 50g męczyłam się strasznie ....mdłości,zbieranie na rzyga,osłabienie totalne,ścięcie itd... teraz-ni we łbie ni w dupie...wpadło wypadło:)

reklama
Ja mam w srode glukoze i odrazu przeciwciala.To bede spokojniejsza.
Ja sobie wogole nie umiem przypomniec ,czy w poprzednich ciazach mialam robiona glukoze!Skleroza.

Do góry