elifit
Moderatorka
elifit a ja wlaśnie nie dostałam skierowania na hbs i nie wiem kiedy to
po 30tc, ja kolejną wizytę będę mieć w 32tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
elifit a ja wlaśnie nie dostałam skierowania na hbs i nie wiem kiedy to
masz na mysli zwykłe usg czy te 3d?zgodnie z nowym rozporządzeniem dotyczącym ciąży, na nfz w ciągu ciąży należą się 3 usg, ok 12 tc, w połowie ciąży i ok 30 tc. Chyba że coś się dzieje to wtedy jest częściej![]()
masz na mysli zwykłe usg czy te 3d?
ati
ale widziałas normalnie jak mruga oczkami? na zwykłym usg? kurcze faktycznie te nasze boby juz oczęta moga otwierać!
a mnie sie wydaje że właśnie karta ciąży jest taka ściągawką, ale wyniki badan i tak trzeba miec np jadąc do szpitala.
ja też te wszystkie badania miałam na początkua ja mialam badania na hbs robione na samym poczatku z hiv, toxo, rozyczka itd.. To znaczy ze i teraz beda kazali mi robic? Tu jest wszystko tak jakos odwrotnie kurde...![]()
ja już nie miałam powtarzanego tego badania, bo lekarz powiedział że to zbędne