reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Wlasnie malutka po porodzie to juz nie bedzie lezenia... Wazne ze nie ma pogorszenia. Jednak nasze @@@@@ na cos sie przydalo!! Bo wszystkie sie tutaj martwilysmy!!!

Ja sie obawiam ze przez pierwsze noce zasnac z podniecenia nie bede mogla, bede siedziec nad lozeczkiem i przygladac sie mojej malej istotce:-D:-D az wkoncu padne kolo lozeczka i tyle bedzie tego dobrego!!

tricolor
szczerze to mogałabym do niego podjechać, ale nie chce mi się extra gnać. Lekarz rodzinny mi to z miejsca wypisze w przychodni i załatwie wszystko w ten sam dzień. Ale napewno wspomne o tym na następnej wizycie no bo to troche przesada, żeby mi skierowania nie dał skoro chodze na nfz;/
malutka
wiesz co w zasadzie to sie nie dziwie lekarzowi, to dobrze że walczy i może faktycznie nie ma sensu, bo ten pessar to chyba jakoś w 36 tyg. ściągają, więc po co masz za to płacić. Leż i odpoczywaj- jak dziewczyny mówią- jeszcze się po porodzie nalatasz:p

Ja sie obawiam ze przez pierwsze noce zasnac z podniecenia nie bede mogla, bede siedziec nad lozeczkiem i przygladac sie mojej malej istotce:-D:-D az wkoncu padne kolo lozeczka i tyle bedzie tego dobrego!!
ja myślę bardzo podobnie, że nie będę mogła się napatrzeć na małą istotkę :)

malutka, super wieści z wizyty:-)
trzymaj się :)

Malutka trzymamy kciuki za Ciebie i za maleństwo żeby sie nie pospieszyło. Na pewno wytrzymacie :) Dobrze, że leżenie popłaca, więc leżymy dalej :) Głowa do góry, bedzie dobrze!

Anek30bb ja tez już bujam sie jak kaczorek :) Wczesniej dużo przytyłam ale w tym miesiącu już tylko 2 ( odważyłam sie stanąć na wage :-D)

karolina - super, że nie musisz rezygnować z wakacji :-D no i z młodej kawał już klocka :-)

malutka - super, że leżenie się opłaciło :-) nie martw się ja na początku tej ciąży leżałam 5 miesięcy przywykniesz ;-)

reklama
Moje dziecko znowu w innej pozycji lezy - ona sie tak kreci jak ja, ja nie potrafie 5 min bez ruchu siedziec. tym razem glowka na dole, pupa z lewej strony a nogi z prawej.

Wyniky hemoglobiny nie mialam az takiego zlego chyba bo 9,5, a zelaza 200mg na dzien, choc polozna powiedziala zebym brala te 3 tabletki jak dam rade ale jesli bede miec rozwolnienia/zatwardzenia albo inne dolegliwosci to moge zmniejszyc dawke i tez bedzie ok.

Pozatym wszystko w porzadku. Dowiedzialam sie ze w moim szpitalu sa 2 baseny do porodu w wodzie i musze tylko jak mi sie skurcze zaczna zadzwonic i zarezerwowac sobie. Zastanawiam sie nad ta opcja powaznie.

sivi zapytalam dlaczego cytologii sie nie robi i mi powiedziala ze szyjka sie w ciazy zmienia i nie badanie nie daje wiarygodnych wynikow.

Do góry