reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
icarium
faktycznie spory dzidź, w takim tępie to może jeszcze trochę nabrać, ale najważniejsze aby był zdrowy. Co to jest to GBS?
jak ja wam zazdroszcze dziewczyny ż ejesteście już tak blisko a ja jeszcze 2 m-ce!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja chce dzidzie jużżż!!

icarium Duża dzidzia! A czemu masz mieć cc? bo mi chyba umknęło...

Mam łożysko na miejscu blizny po poprzednim cc. Poza tym jak gin zobaczył, że dzidzia jest taka duża, to powiedział, że jakby nie to łożysko to i tak by odradzał sn. Mi to bardzo pasuje, jakbym nie miała wskazań to i tak bym się starała o cc :)

Co to jest to GBS?

Z tego co czytałam, to jest po prostu paciorkowiec. Też się zastanawiałam, a gin zamiast powiedzieć, że chodzi o wymaz z pochwy mi tu jakimś GBSem rzuca ;) W wątku warto wiedzieć wkleiłam link :)

reklama
Do góry