reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Kinderek ** kota *** cat ballou - cieszę się, że u Was wszystko w porządku :)

Ja byłam w poniedziałek na kontrolnej wizycie po pobycie na oddziale i na szczęście szejka się nie skraca ale mimo leków brzuch napina się min.10 razy dziennie a w weekend było znów nawet 20..już sama nie wiem co ogóle tym myśleć..niby wszystko ok ..giną kazał mi przyjeżdżać jak będzie powyżej 10 razy... Wyjazdy do warszawy odpadają więc postanowiłam wziąć dziekanke i wrócić za rok..bo studia wymagają ode mnie siedzenia przy komputerze..egzaminów mam mało -głównie projekty.. I nie chcę ryzykować, szarpać się tylko na spokojnie to odloze bo po urodzeniu tym bardziej nie będę o tym myślała. I tak wszystko zaczyna kręcić się wokół mojej księżniczki która zmienia wszystko - ku mojej radości. A waży 970 ..przez tydzień przytyla 120g ! :)

Lizosomku**** też się już przekonałam do swojej decyzji... Zwłaszcza, że mam styl zostawiania wszystiego na ostatni dzwonek a jednocześnie perfekcjonizmu...i skoro mgr pisałam przez 2 lata nie mając dzieci :) to nie łudzę się, że teraz będzie mi łatwiej...

reklama
Do góry