reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Ja po wizycie, z Krystiankiem wszystko ok:) waży ok 660g, troszke poniżej normy, ale lekarz stwierdził, że dużego dziecka to ja nie będę mieć, bo sama jestem drobna i synek też urodził się malutki( 2550 i 47 cm) Przepływy w normie, szyjka dluga, zamknięta, ogólnie wszystko dobrze. skierowanie na glukoze dostałam:) i odpoczywać że względu na bóle pleców( mam skolioze) a i mały się przekręcił główką w dół. Widziałam jego buziolke, niestety zdjecia nie mam.
Na wadze +7 kg (od początku ciąży)

Ostatnia edycja:
reklama
Misia przedział wagowy, który przedstawił mi lekarz to od 697 do 982g. I według wymiarów data porodu przesunęła się z 8 na 13 lipca. Ale nie ma powodów do niepokoju, bedzie to sprawdzał ale pewnie po prostu znów urodze małe dziecko, najwazniejsze, że rośnie i przepływy dobre.

Darenko- bardzo się cieszę, że u Was wszystko ok. Gratuluję wizyty!

Jej! Nasze dzieciaczki mają już ponad pół kilograma! Jak one szybciutko rosną... sprytne maluszki.

Darena- jak dla mnie to waga w sam raz. A mój syn niby na początku mało rósł a urodził się 59 cm i prawie 4 kg wagi. Nie ma reguły. Olkę przenosiłam dwa tygodnie a ważyła 3600. Co ma być to będzie. A z datami z usg to jest różnie. Syna mi usg wyliczyło na 3 tygodnie przed datą z miesiączki i mnie w szpitalu trzymali z dobre dwa tygodnie. A okazało się, że miał długie nogi i kość ogonową.

hej kochane wlasnie wrocilam od ginka
nie jest ciekawie ze mna ;/ z Mateuszkiem wszystko ok
wiec tak:
z powodu bolu kosci lonowej - skierowanie do ortopedy on ma postawic diagnoze
dostalam skierowanie na morf. glukoze itp.
zwolnienie do 18 kwietnia
scisla dieta ;// zero slodyczy bialego pieczywa ziemniakow i napojow
no chyba wszystko
tak mnie tam na dole uciskal w ta kosc ze myslalam ze sie wydre... masakra teraz mnie boli jak chodze....
cisnienie 110/60
ide wszamac jogurcik nat. jak dieta to dieta FUCK... BOLI....

reklama
ja byłam we wtorek u ginek. Karola ma ok 730gr,,,wszyscy mówia, że to duzo...nie znam sie,,,,łozysko mam z przodu dlatego USG nie jest super wyraźne,minki robiła, usta otwierała:) poza tym z nią wszystko OK, szyjka OK, tylko teraz mnie dopadł ten cholerny wirus...

Do góry