reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

no to ja po w sumie nic się nie opóźniło. Przytyłam dwa kilo i jakieś tam gramy. Więc mam na plusie 8 kg. A dziecko waży równe 1200 i wiek ciąży z usg pokrywa się z wiekiem z miesiączki. Jedynie co nogi ma długie jak na 30-31 tydzień. Syn też miał nogi długie i kość ogonową i musiałam leżeć w szpitalu dwa tygodnie z hakiem bo bali się że wyjdzie szybciej. Mam się oszczędzać, bo moja noga wygląda tragicznie.
kroma super wiadomości
oszczędzaj się:) na tyle ile możesz oczywiści bo przy 2 szkrabów się nie da

reklama
Hej wróciłam i ja,......załapałam się dziś na taką nieplanowaną wizytę u gina.....ale się cieszę, bo tak mi na dół napiera, ze szok....no i się okazało, ze głóka jest oparta bezpośrednio na szyjce, jest tam maleńko płynu i to dlatego- powiedział, ze nie jest to dobre ułożenie.....mam więcej leżeć.... a ja myślałam, ze więcej już się nie da....ja ciagle na kanapie.....:szok:
:-(Szyjka się raczej nie skraca, zamknięta....powiedział, ze ta blizna pooperacyjna na szyjce bardzo pomaga w donoszeniu tej ciazy, bo pewnie normalnie juz dawno byłoby rozwarcie i leżenie i szew:szok:.....także nie ma tego złego.....malutka waży 1600g- od ubiegłego tygodnia ok 200 g przybrała.....a ja.....dalej ok 5- 6 kg do przodu tylko....:-D
U cukrzycowej nawet dobrze.....szczegóły w słodkim wątku ;-)

Kinderek no dobra ale muszę się "rozkulać" żeby się przesunąć :-D

Właśnie patrzyłam, że Maks w 32tc ważył 1362g :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry