reklama
anka-skakanka
Fanka BB :)
Dziewczyny, miło czytać takie dobre wiadomości powizytowe :-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kasiu kochana nie mam pojęcia, juz na wcześniejszej też mi mierzył....z Mariczką pamiętam ,że Pani pielegniarka już w szpitalu jak rodziłam sprawdzała tylko takimi kleszczami metalowymi szerokość miednicy...ale brzuszka nikt mi nie mierzył....Doktorek powiedział mi tylko ,że średnio ma sie okolo 30-32 w tym czasie a ja mam 28cm....
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Jestem po wizycie ;D
Wszystko okej, nawet bardzo
Hania się podniosła!!!! nie dużo ale zawsze coś, już jej tak mocno nie wyczuwała podczas badania ;D szyjka dłuuuuuuuuga i zamknięta. Na usg wszystko okej, łożysko, wody idealnie, Hania jeszcze bardziej idealna ;D waży 1900gram
następna wizyta za 3 tygodnie ;D i znowu zestaw badań dostałam do zrobienia 
Przez 2 tygodnie przytyłam AŻ 0,7kg

Wszystko okej, nawet bardzo

Przez 2 tygodnie przytyłam AŻ 0,7kg

hej, Pysia gratulacje :-)
Ja też już po USG. Mała strzeliła focha i zasłaniała buźkę stopą i ręką...ale trochę mnie lekarz poobracał i dało się obejrzeć buzialka:-) a i jeszcze wkładała stopę do buzi i wystawiała język - łobuziara

Maja waży 1707g, położenie główkowe...głowa po prawej stronie a nogami mi wierzga gdzie się tylko da
Szyjka się trochę skróciła, ale tragedii nie ma. Jutro na wizycie powiedział, że zajrzy i pomaca (tak powiedział przy moim mężu

)
Zdjęcie 1 - foch; zdjęcie 2- to się zasłonię stopą i ręką, zdjęcie 3 - noooo a takie cudo mam między nogami

Ja też już po USG. Mała strzeliła focha i zasłaniała buźkę stopą i ręką...ale trochę mnie lekarz poobracał i dało się obejrzeć buzialka:-) a i jeszcze wkładała stopę do buzi i wystawiała język - łobuziara

Maja waży 1707g, położenie główkowe...głowa po prawej stronie a nogami mi wierzga gdzie się tylko da

Zdjęcie 1 - foch; zdjęcie 2- to się zasłonię stopą i ręką, zdjęcie 3 - noooo a takie cudo mam między nogami

Załączniki
mgielka2008
Fanka BB :)
Lizosomek ale super zdjęcia a foch najlepsze
buziaki papap
buziaki papap
reklama
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Lizosomek ale fajnie ;D
moja mała pokazała tylko swoją stopę
i dała paluszki policzyć po czym przywaliła w głowicę do usg i tyle było z oglądania 
U mnie też główka w dół (huuuuraaaa) ;D
W ogóle, to bałam się okropnie wagi Hani! bo przy cukrzycy dziecko może bardziej tyć więc już miałam czarne myśli, że mała będzie ze 3 kg ważyć ale na szczęście wszystko jest okej

U mnie też główka w dół (huuuuraaaa) ;D
W ogóle, to bałam się okropnie wagi Hani! bo przy cukrzycy dziecko może bardziej tyć więc już miałam czarne myśli, że mała będzie ze 3 kg ważyć ale na szczęście wszystko jest okej
Ostatnia edycja:
Podziel się: