• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Gratuluję wizyt ;)
Mama4 cieszę się że wszystko dobrze z maluszkiem i stres trochę mniejszy :)
A zdjęcia macie? ;)

Netta ja ostatnio też taka wizytę miałam ;) wiem rozumiem niedosyt :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Koalka super,ze Maluch wspolpracowal, gratuluje!

Netta pappa bez nt? W pappie bierze sie pod uwage wyniki usg. U was to robia na opak? O co chodzi? Jakie wymiary maluszka? No I gratki oczywiscie!

Keejti jeszcze Ty

Ja mam polowkowe dopiero 23 o chyba przeloze. Za dwa tyg. Mam wizyte u mojej I zobaczymy.

Koalka pow.Ci lekarz,ze ta przeziernosc jest oki? Bo ja chyba z moja swiruje niepotrzebnie..

Dziewczyny gratuluję wizyt [emoji5] super że wszystko jest super [emoji5]

Właśnie wyszłam z IP 1,5h wszystko zalatwilam. Doktor miły sympatyczny obadal. Omacal usg zrobił. Kazał się oszczędzać przepisał luteine.
Jutro spróbuję dostać się do jakiegokolwiek gina u mnie w przychodni po zwolnienie.

Byłam na IP w Starym szpitalu, Brodnowskim konkretnie, a tam zupełnie nowiutki budynek gin-pol. Muszę poczytać o rodzeniu tutaj [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Koalka mysle ze taka przeziernosc jest w porzadku :) fajnie wlasnie ze dzidzia dala sie zvadac :)

Emalka dobry lekarz i odpowiednie podejscie i czlowiek od razu mniej sie stresuje :) oby juz plamienie nie wystepowalo

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Aob kochana a co u Ciebie?

Emalka i co? Coś powiedział?

Edit, doczytuje ogólne hihi.

To jak to z ta pappa bez prenatalnego? Więcej tez tak miało?
Podczytywalam nawet wątek o amnio i powinno być brane pod uwagę..

Lili ja miałam usg genetyczne i test jednego dnia :) nawet nie wiesz jak się ciesze ze pojechałam bo wkoncu bym płacić musiała za polowkowe a tak miła niespodzianka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry