• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Nika, pewnie ze wymysle:-) wizyta juz w poniedzialek :-D ja tez jestem dlugo w gabinecie i co wizyta jestem na fotelu. Najpierw bada wziernikiem a pozniej palcami jednej reki bada cos w srodku a druga w tym samym czasie gniecie brzuch.. juz 3 wizyty z rzedu tak mnie badal. Moze macice bada?

Ostatnia edycja:
Był obchód. Nic się nie dowiedziałam. Dostałam tylko propozycje ze dadzą mi zastrzyk przeciwbolowy. Odmówiłam. Aż tak mnie brzuch nie boli. I położna mnie zjechala ze mam leżeć A nie siedzieć...

Princeska mi tez fak bada paluchami za każdym razem stan szyjki , no i potem szynko usg sprawdza sobie bardziej co chce niz mi, mi daje posłuchać serca co ślą mnie żadna atrakcja no mam w domu detektor i jakbym chciała ro mogłabym słuchać ...codziennie ale skoro fo czuje to nie robie tego .

A wlasnie miałam Was pytać odczuwacie czasem takie ukłucia jakby w kroku? Mnie sie od czasu do czasu zdarza i bałam sie ze mi powie na ostaniej wizycie ze krótka szyjka ale mowi rylko tutaj wszystko bardzo ładnie .

A xo do żylaków o kurde na wargach ? Ja mam na tyłku niestety od poprzedniej ciazy i po porodzie chyba pójdę na zabieg - nie pezaszkadzaja mi ale wyglądają nieestetycznie a uaktywniły sie w poprzedniej ciazy i mimo leczenia przy porodzie wyglądały okropnie ... Teraz dostałam jakies tabletki tez doustne na żylaki ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Nika to super że udana
Współczuję dretwienia :(
Mój mi dzisiaj odp na to że kręgosłup dzisiaj mnie boli..."codziennie coś Cię boli..." heh nie mam więcej pytań [emoji53]
Jostyna fajne takie znajomości :)
Aob super malutka :) a co z tym żylakiem? W pierwszej też miałaś ?
Ok już doczytałam :*
Mi też strasznie szybko leci . Już połowa lipca szok
Millagros super waga :)
K8sad [emoji6][emoji6][emoji6]
Em ka odczuwam ostatnio

Mnie też bada za kazdym razem dowcipnie
Dzisiaj odebrałam wyniki i glukoza przed 111 a po 2 h 122
reszta w miarę tylko limfocyty dosyć spadły
1468531322-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Em Ka ja czasem czuje takie uklucie w srodku. Chwilowe to jest i rzadko mnie tak kluje, ale zdarza sie. Wlasnie ostatnio mialam Was o to pytac.

Milagros-widze ze u Ciebie tez bardzo wylewni lekarze... czasem patrzac na kompetencje tych doktorkow mam wrazenie ze ginekolodzy tylko z nazwy sa ginekologami. Trzymaj sie kochana:-* dobrze ze plamienie ustalo:-*

reklama
Mnie też kłuje, ale ja mam szyjke wadliwą i jak poleże chwilke z pupą ciut powyżej poziomu to od razu przechodzi.
A co do długości szyjki to każdy mówi co innego. Ja z doświadczenia wiem, szyjka 3cm na typ etapie ciąży to na prawdę jest "bez szału".

Dziś mam 23+3 tc.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry