• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Aob ja na tą szyjkę rozpulchniona dostałam luteine a na zatrzymanie krwawienia na c się nazywały. Może warto spróbować ?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Hej dopiero do domu wróciłam od rana i mam chwilę żeby napisać. U nas wszystko w porządku Malutka rośnie i nawet większą o kilka dni niż z om, ale usg bylo krótkie i nic się więcej nie dowiedziałam. Dostałam skierowanie na glukozę i gbs a następna wizyta za miesiąc 17 sierpnia jak u reszty dzisiaj wizytujących?

reklama
Wrocilam dopiero do domu musiałam ochłonąć po badaniu... Mały ma zaburzenia rytmu serca, lekarz powiedział ze na tym etapie to moze byc jeszcze w normie no ale nie musi . Czy któraś z Was słyszała może co o tym, mały ma dodatkowe skurcze. Przy czym budowa serca jest prawidłowa jak i wszystkie inne pozostałe parametry. Mały waży ponad 600 gram. Mam zdjęcie, wkleję niedługo. Wiecie tak coś czułam cały czas, taki właśnie ciągły niepokój. Oczywiście mocno się martwię , ale jest szansa ze mu się to unormuje wiec póki co nie będę panikować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry