• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Emalka to może być jak u mnie. Plamienie z nadzerki bo na usg nic nie było, nafaszerowali mnie luteina i cY coś tam, dawali nospe mimo że Też nic nie bolalo i tyle.
Oby tak było i z dzidzia wsZystko super :*
Uważaj na siebie :*

Pterusinska super że malutka ładnie rośnie :) który tydzień ?

Już po i w drodze do domu ☺ po 4h oczekiwania trafiłam na przemilą Panią doktor która mnie wysłuchała a nie wysmiala ☺ a zamieniła się z lekarzem którego dziewczyny czekające na ktg się baly ☺

Szyjka w porządku zamknięta i długa 36mm. Macica miękka. Ale łożysko nisko tylko 9mm od ujścia szyjki. Ciekawe że dopiero teraz o tym się dowiedziałam. W poprzednich usg było tylko że prawidłowo na ścianie tylnej. Tylko dotknęła głowicą brzucha i od razu ooo dziewczyna także chyba jednak dziewczynka będzie ☺

Powiedziała ze to albo nadzerka albo to w lozysku mogło pęknąć jakieś naczynko i pocieklo. Od rana nic już się nie dzieje.
Kazała brać nospe.

A i dzieć nadal w poprzek ułożony.

Emalka- świetnie, że to nic poważnego. Mówiła Ci lekarka,ze masz jakoś specjalnie na siebie uważać w związku t nisko położonym łożyskiem?
U mnie na ostatniej wizycie lekarz prawie zaraz po przyłożeniu głowicy mówi," U Pani będzie córka ,tak? Ja się chyba zrobiłam zielona i myślałam , że padnę bo ubranek dla chłopca już nakupowałam. Mówię do niego, że miał być chłopczyk - zarówno on , jak i lekarka na połówkowym to potwierdzali. Popatrzył, pooglądał dokładniej, i dopiero stwierdził, że faktycznie jest siusiaczek.

Emalka uf dobrze ze Was tylko postraszyli i ze wszystko dobrze :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emalka najwazniejsze ze do domu puscili to znaczy ze wzzystko ok. Dziewczyny a czyms grozi takie niskie łożysko?

Mam wyniki cukier na czczo 83
Po 2 h 133
Chyba nie jest źle
Crp oczywiście 15,9 dobrze ze spadło z tych 38,5 no ale wciąż za wysokie

No i ja po wizycie , do tej pory mowil szyjka zamknięta długa teraz 22mm... Jutro mam sie zgłosić do szpitala ... :/ słabo bo syna rodziłam jak miała 20 mm nie zgładzila sie w ogole ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
emka- Będą Cię zostawiać w szpitalu, czy tylko na konsultację idziesz? Nie wiem co Ci mam napisać , nie znam się na skróconych szyjkach, ale kilka dziewczyn też ma skróconą od dłuższego czasu , może one coś doradzą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry