Dxieki dziewcxyny! Mi moja poleciła dr Chojnickiego. On wykonuje echo serca w invicta. I jest podobno konsultantem we wszystkich szpitalach jak jest potrzeba. W necie są dobre opinie, ale nie wiem cxy to wystarczy. Nie znam nikogo kto mógłby mi kogoś doradzić tak bardziej sprawdzonego z autopsji. Słyszałam o tych specjalista ch z warszawy czy jeszcze skądinąd, ale szczerze to się bardxo boje jechać taki dystans, ja centralnie nad morzem mieszkam. Wczoraj plakalam to dziś obudziłam się z bólem brzucha i kluciem i ciągnięcie szyjki, wczoraj na początku badania lekarce szyjka wydawała się skrócona ale potem mówiła ze jest ok ze jest zamknięta i coś tam jeszcze ze jest schowane i niewyczuwalne. Ale zasiala we mnie już niepewność co do tego , na usg juz szyjki nie sprawdziła Bo się sercem zajęła. Według ordynatora serce zbudowane jest prawidłowo, arytmia może być spowodowana moja infekcja przebytą, no ale na razie nich nie wiadomo. Jeśli ktoś może mi polecić kogoś z Pomorza zamiast Chojnickiego lub potwierdzic jego wybor to bardzo proszę o info, chciałabym się umówić jak najszybciej bo podobno im później tym juz gorzej widać bo dziecko rośnie, żebra zasłaniają itp. Oczywiście jak bedxie trzeba to wszędzie pojadę i na koniec Polski, tylko myślałam żeby spróbować na początek tu na Pomorzu, Tymek ma 903 g. Czy któraś z Was mogłaby mi napisać jak wypada w waszych sprawdzonych przez Was kalkulatorach wag? Bo ja wciąż różne informacje wyczytuje. Raz ze jest na 5 centylu a raz ze w średniej wadze. Pytam dlatego ze pomyślałam sobie ze jeśli jest wciąż taki mały to mogloby oznaczać ze jest młodszy niż wynika to z om a co za tym idzie wciąż mam 26 tc gdzie to jeszcze mogłoby być fizlologiczne. Tak się staram pocieszać na każde strony. Jestem dziś w 26 tc i 6 dniu.