• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Bo u mnie jest tak beznadziejne, że zapisywac trzeba sie do babeczki przez telefon, a nie u lekrza. Ona chyba pracuje w szpitalu tam gdzie lekarz i ma podgląd do jego grafiku itd. Ona potem jemu tylko daje liste pacjentek. A tak w ogóle to on ma gabinet w klinice stomatologicznej [emoji4]
Ostatnio miałam Wam wkleić jak tu mam ładnie jak czekam w kolejce i zapomniałam [emoji4]
Specjalnie zrobiłam zdjęcia.
1472460365665.jpg
1472460383835.jpg

Na końcu korytarza siedzi R. patrzą z Zu na akwarium.[emoji225] [emoji226] [emoji227] [emoji228]

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Załączniki

• 1472460365665.jpg
    1472460365665.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 267
  • 1472460383835.jpg
    1472460383835.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 270
Joasia moja też przyjmuje z dentystami :D ale zdecydowanie mniejszy obiekt :)

Kciuki za was też trzymam piszcie od razu co tam lekarz mówił :)

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Joasia to dziwnie z tymi zapisami... u mnie w ogóle się nie zapisuje tylko Idę jak mi się l4 konczy.. a na poczekalni jest dość ładnie ale zawsze dużo osób to ja zdj nie zrobię heh[emoji6]

Milia dokładnie to samo o wizytach miałam pisać [emoji2]

Dzięki. Ja to zanim wyjdę to będzie wieczór ehhh...

reklama
U mnie już po.
Malutka waży 1.6kg lekarz powiedział że dluga kość udowa to wysoka babka z niej będzie po mnie. Całe szczęście :-) szyjka zamknięta, 9kg do przodu troche skrzyczał że jem same slodycze i fast food. Powiedział że on mnie odchudzac nie będzię i żeby płaczu nie było potem że na samych kiełkach będę żyć zeby schudnąć haha ale to tak pół żartem mówił.
Oczywiscie kazał juz liczyć ruchy dziecka minimum 3 razy dziennie przez godzine.
No i dziewczynka nadal jest dziewczynką póki co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry