• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Martusia lekarz daje jeszcze szansę na obrót?

Bralam już 3 różne żelaza i nie mam żadnych problemów z dwójką.

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

reklama
Ja tardyferon brałam w poprzednich ciążach. Tym razem kazała inne, niby lepsze(?) i nie zapiera. Ja problemów nie mam póki co, a efekty działania sprawdzę za tydzień bo zrobię morfologię przed kolejna wizyta:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja mam problemy z 2 bez żelaza Haha choc moja morfo idealna i rośnie ostatnio nawet powyżej 13 co nawet bez ciazy razczej sie nie zdarza , choc ja te problemy łącze raczej z pessarem.

Milia nie liczyłam ale wlasnie podczas pobytu w toalecie za każdym razem mi towarzysza i za każdym razem mam wizje porodu , wtedy tez poczułam w toalecie ....zreszta nawet wtedy nie liczyłam bo były tak częste - dzis sie śmiałam do meza ze będziemy musieli zdarzyć ze wszystkim dopakowac zawieź młodego a sobie tego nie wyobrażam bo obije jakoś mamy wizje z poprzedniego porodu ze w szpitalu czekamy ... na to...

Martus no śliczna buzinka :)

Nika tez nie mam ani jednej wyraźnej jak byłam ba fajnych usg to sie wtykał w łożysko kazdrazowo :/ no ale juz niedługo będziemy oglądać nasze skarby na żywo ... tak codziennie sobie myśle ze zaraz pewnie sie zacznie u nas 3)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

ivi ja jutro jade na morfologie i mocz - we wtorek wizyta wiec sie dobrze sklada. Ale dobrze mi tu podpowiedzialas to cisnienie tez zmierzylam po kilku godzinnym chodzeniu po CH i padalam na twarz wiec moze dlatego ;)

Czasem sie zastanawiam dlaczego piszecie z tym siedzeniem na "2" - malo kumata cos chyba jestem :P
Zazdroszcze Wam ze wiekszosc z Was chyba ma pomiar dzidziusia co wizyte wiecie jakie duze itd, a ja mialam to usg w 31+4tc i teraz pewnie dopiero na sam koniec - a szkoda.

Martini - leki na anemię, czyli żelazo, zwykle powoduje zatwardzenia ;) dlatego temat "dwójeczki" sie przewija :)
Dobrze zeby mocz zbadać zeby sprawdzić białko:) a o tym ciśnieniu tak czy inaczej koniecznie lekarzowi powiedz ...
Moja gin jest genialna, długie usg na każdej wizycie, masa fotek, wszystkie pomiary.. wizyta trwa ok godziny !! ;€

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Martinim w 38 tc, czyli za tydzień max 2, no z te 2 tyg to bym pochodziła jeszcze :)
mnie yo nawet śliwki zapijane mlekiem czopki glicerynowe za bardzo nie działają , 2 co 3-4 dni i to dopiero po wlewkach meliaxy czy jakoś tak.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry