• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Karola to super piękna waga

Nika dobrze ze się unormowalo jak na razie

Mamcia super wiadomości [emoji6]

Martini widzę że też ciśnienie reguluje się

K8sad no to konkretni faceci :)
ale to dobrze

Skrzatq mała księżniczka ♡

Ewa no to super. Na spokojnie będzie rosła

Agulek piękne zdjęcie ♡
Współczuję samopoczucia

Princeseczko niektóre takie są babole ale musisz wyluzować i nie zwracać uwagi na nich...
Już tyle waży? Super A który Ty tydzien jesteś ...ok doczytałam już [emoji6]
Ze szpitala dostajesz zwolnienie także spokojnie

Netta no to już niedługo :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje udanych wizyt [emoji6]

Priinceseczka dobrze że reakcja lekarza była szybka i konkretna... najważniejsze jest Wasze zdrowie a babie nikt chyba dawno dobrze nie zrobił [emoji6] olej ja i ciesz się że to już niedługo[emoji2] a zwolnienie to jak dziewczyny napisały na czas pobytu dostaniesz a chyba już nie wyjdziesz przed porodem nie?

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Dziękuję wszystkim za miłe słowa.

K8sad- faktycznie jak na bliźniaki to spora waga i baaaaardzo dobrze:tak:

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty.
Co do znieczulenia przy szyciu krocza to mnie znieczulali miejscowo- z tego co pamiętam po 15 latach to było to mało przyjemne ale po porodzie odczuwałam już odczuwa taką ulgę i euforię,że dziecko już jest na świecie, że to szycie to mały pikuś - do przeżycia.
Mnie przy pierwszym porodzie uspili- anestezjolog -bo łożysko całe nie odeszło i robili lyzeczkowanie. Przy okazji zszyli. Nic nie czułam.
Przy drugim porodzie - łożysko całe wyszło ale musieli założyć jeden szew. Na pytanie o znieczulenie oni do mnie ze po porodzie to nie poczuje szycia. Porodu nie odczulam i urodziłam w ciszy. Ale szycie pamiętam. Bolało gorzej niż poród. Masakra. Krzyczałam z bólu a to tylko jeden szew. Jeden.!!

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Princeseczka dokładnie to samo dzisiaj usłyszałam, ze cisnienie w normie ja zdrowa i tu leze i ze dziwne. Heh masakra...
Princeseczka masz dobrego lekarza, bo z ciśnieniem nie ma żartów a w szpitalu beda Ci robić ktg i bedziesz pod kontrola. To leżymy obydwie do rozwiązania z tym ze ja troche dłużej. Szkoda tylko ze nie ten sam szpital.

Skrzat u nas liczy sie ruchy w ciagu 12 godzin ma byc dziesiec. Z tym ze miedzy jednym a drugim musi byc ok pol godz. przerwy, jak sa cześciej to jako drugi liczy sie dopiero ten po pol godziny. Polozna uczulają, zeby czasem nie naliczyć dziesięciu ruchów w ciagu godziny, bo to nie jest prawidłowe liczenie.

Moja karta z ruchami wyglada tsk:
1476391523-wnbsih.jpeg

O l4 musisz sie upomnieć w dniu wyjścia ze szpitala. Jesli w pracy wymagają czegos na juz to mozesz wziąć zaświadczenie ze jestes w szpitalu i ktos musi im podrzucić. U mnie narazie nie chcieli, chyba ze do konca miesiaca nie wyjdę to wtedy moj musi im zawieźć.

Keejti my z Princeseczką z tego samego miasta ale rodzimy w rożnych szpitalach.

Dziewczyny dziś wizytujące gratuluje udanych wizyt!

Jestem w 34tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry