Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety w szpitalach mają takie podejście do kobiet po poronieniu. Zero zrozumienia A ciężko już o wsparcie. Pamiętam jak koleżanka leżała to patrzyli na nią jak na jakąś wariatkeMilagros dzięki za wyjaśnienie. Mi chyba nikt szyjki nie sprawdzał.. W ogóle z laska wzięli mnie na zabieg a lekarze potwierdzający, że maluszek nie żyje to jeszcze pretensje, że młoda i im dupe zawraca.. Strasznie mnie sponiewierali.. Za to Ci id zabiegu byli sympatyczni i starali się mnie wspierać..
Nie czytałam, zaraz poszukamCzytalyscie to, ten wątek w dziale Ciazy.. 'jestes w ciazy? Przeczytaj!.. '. Tyle lat jestem ba tym forum i dopiero teraz przeczytalam.. Tragedia! Jeszcze jak pomyślę, ze ja miałam to lozysko tak na dole.. Z tym, ze mi właśnie robione dopochwowe usg często..i pewnie też to sprawdzili.. Teraz muszę się o to uczepic mojej lekarki, straszne.. Az się poplakalam..